Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 9. maaliskuuta 2021

Apinoita

 

Nämä apina-kaverukset pääsivät nyt kuvaan. Tuo sininen pienempi on tehty jo aikoja sitten, ja siitä tulikin parempi. Apinat on tehty rikkinäisistä/parittomista sukista.Tämä isompi, jonka yhtenä päivänä väkersin, ei tullut niin hyvä, mutta olkoon nyt äitihahmona tuolle viikarille :)

Ajattelin, että pitäisikö niille ommella vielä pienet tarrapalat tassuihin että voisivat vaikka roikkua jossain oksassa tai vastaavassa...

 

Lisäsin tähän vielä tuon sukka-apina ohjeen, jonka olen joskus jostain löytänyt ja piirtänyt. 




Ulkona on lumipyry ja me oltiin kaupungissa asioilla. Vielä jäi kesken yksi asia, sen takia joutuu menemään vielä uudestaan kaupungille joku päivä. Sain sentään samalla kirjastosta yhden kirjan lainattua. Kotona luin loppuun sen Surmanpolun.

7 kommenttia:

  1. Lystikkäitä apinoita. Hyvä idea ne tarrapalat. Laita etutassuihin, niin voivat roikkua ja hassutella teille. Saa nähdä, millainen on tämän päivän sää. Täällä Kainuussa ei eilen satanut lunta (ihme). Pakkasta oli aamulla -24°C mutta lauhtui ja päivällä oli enää -12°C.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on nyt aamupäivällä asteita vähän vajaa 10.. ja aurinko paistaa. Eilen oli aika "suppurainen" keli, lunta pyrytti ja tiellä lensi lumi ohi ajavista autoista.

      Poista
  2. Nuo on tosi hauskat:) Ja jännä idea tehdä sukista ne. Täytyy vinkata tytöillekin. Noihin tulee jatkuvasti materiaalia kuin sukkia hajoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon on ohjekin, miten saa sukista ne leikattua,voisin lisätä sen ohjekuvan tänne, jos siitä jotain selvää saa, itse sen piirsin joskus jostain ohjeesta.

      Poista
    2. Kiitti, tuo leikkuuohje oli vielä hyvä lisä.

      Poista
  3. Onpa söpöt apinat! Kätevää uusiokäyttöä rikkinäisille / parittomille sukille. Niitähän aina riittää... Siellä etelässä taisikin olla kunnon pyry eilen, kun oli niin pahoja ketjukolareitakin. Täällä oli eilen aurinkoista ja niin on tänäänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on nyt aurinkoista, kylmä tuuli vain. Helsingissä päin taisi olla aika kurja keli eilen.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)