Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 26. maaliskuuta 2021

Kyläilyä..

 ..vai saisiko sitä harrastaa... No, joka tapauksessa meidät oli pyydetty ystävien luo syömään ja kahville, eihän sitä kehdannut kieltäytyäkään. He asuvat täällä lähistöllä . Kävin ostamassa emännälle tulppaanikimpun viemisiksi.

Talon isäntä oli lämmittänyt myös saunan miehille. Me naiset ei haluttu. Juttua riitti ja useampi tunti vierähti rattoisasti. Me kaikki neljä ollaan eläkeläisiä. Muisteltiin samalla kunkin nuoruutta ym.

Lopussa rukoilimme ja muistimme tuttavia jotka olivat saaneet  koronan, toiselta kylältä, emme ole heidän kanssaan ollut tekemisisssä. Toivottavasti saavat sen lievänä! Heistä saimme jo aamupäivällä esirukous pyynnön.

Kotiin tultua minä kävin koiran kanssa pikkulenkin. 

 


 

---

Tuohon asti olin eilen kirjoittanut. Eilen olikin niin aurinkoinen sää, nyt on puoli-aurinkoista. Mittari näyttää jotain 6 astetta ulkona. Siivosin yläkerran makuuhuoneen, pesin lattiankin. Alakerran siivouksen jätän ensiviikkoon. Kissa pahus pudotti eilen sen pullon, jossa oli ikiruusut, siitä lohkesi pala kulmasta pois. Tykkäsin siitä limenvihreästä pullosta. Käänsin vaan lohkeaman takapuolelle. Heitän sen myöhemmin pois.

Aamulla oli vähän ahdistava olo, onneksi sain purettua sen siivoukseen. Rasmuskin tuli taas eilen kotiin,oli ollut pari päivää "reissussa". Pihassa pikku hiljaa alkaa lumet sulaa, ja Elmon tassut joutuu putsaamaan kurasta, kun se tulee ulkoa sisälle. Mulla on sitä varten kuistilla rätti.

Sain sen pääsiäispupun valmiiksi, mutta ei siitä tullut hyvä omasta mielestäni, en esittele sitä. Pistin sen kuitenkin kirjahyllyyn istumaan toistaiseksi.

Hyvää viikonlopun alkua!



12 kommenttia:

  1. Näkisin mielelläni pääsiäispupun! En valmista itse mitään eläimiä ihailen toisten tekemiä! Mikähän sinua ahdisti? Onko itselläsi mitään ajatusta, mistä se olisi tullut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tiedän mikä mua ahdisti, se tuli vaan viiveellä,kun tunsin että minuun kohdistettiin vaatimuksia..olen sellainen stressaaja.. onneksi mieskin sanoi, ettei mun tarvii siihen suostua..

      Poista
  2. Ei mielestäni ole kielletty kyläilyä, jos ei ole isoa porukkaa koolla, eikös se suositus ole n. 6-10 henkilöä, ja jos maskia käyttää,
    me ollaan kyllä käyty tyttärien luona ja kylään myös ollaan menossa, miten lie sit pääsiäisen jälkeen nuo rajoitukset.
    Kyllähän se on mukava käydä tapaamassa tuttuja jos pyytävät ja virvoittua yhteisistä asioista.
    Niinhän nuo lupaavat että kesällä olisi parempi tilanne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se kai ole kiellettyä, mutta tosi vähän ollaan vierailtu missään. Kun kuitenkin ajattelee tuota koronaa..

      Poista
  3. Mukava on tuttuja tavata. Muuten on elon piiri niin pieni, että höpsöksi tullaan. Mukava olisi nähdä tekemäsi pupu. Mukavaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä pupusta tuli sen verran tyhmän näköinen, sillä on luppakorvat ja tein ne väärin, ja kun muutenkin tein sen kaikista kirjavista jämälangoista.. saattaa olla, että vielä korjaan sitä.

      Poista
  4. Minuakin kiinnostaisi se pupu kuitenkin nähdä. Ajattelen että se olisi vain persoonallinen jos ei ole niin viimeisen päälle tehty. Mutta en tahdo ahdistaa sua sitä esittelemään, jos et itse halua. Ymmärrän varsin hyvin, että tekijä itse näkee tekemänsä usein eri silmin kuin toiset. Rauhallista mieltä kaikin tavoin viikonloppuisin!

    VastaaPoista
  5. Jos joku tilanne ahdistaa, niin parempi kun ei mene, jos voi olla menemättä.
    Ihan kiva ois nähä käsitöitäsi. Mullakin jumittaa tuon viimeisen tekeminen, kun on niin pientä näpräämistä, mutta jospa ensi viikolla saisi lopun tehtyä.
    Jotenki kipeä olo on ollut, pelkäsin jo että kuumetta tulee. Polvikin on kipeänä ollut, mutta kestää kyllä kävellä, kun hitaasti menee. Keljua kun vähän väliä joku paikka kipeenä. Kait se tää vanhuus on joka tekee vaivoja :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eihän se pakko ole, onneksi :)Toivottavasti et sairastu!

      Poista
  6. :)Ois kiva nähdä sinun pupujussi.🐰🐇
    Rauhaisaa viikonloppua,Sinulle Sesse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä esittelen sen kuitenkin, vaikka se on vähän epäonnistunut..samoin sinulle Liisa!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)