Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 30. marraskuuta 2020

Tuli hieman talvi tunnelmaa

 Eilen oli ensimmäinen adventti. Poltin adventin kunnaksi kynttilää keittiön ikkunalla ja face bookista kuuntelin adventti laulun, Hoosiannan. Tv 7:lta katseltiin adventti Jumalan palvelusta, oli kiva katsoa kun uskova luterilainen pappi saarnasi ja puhui myös omasta uskoon tulostaan. Eli oli vähän erilainen kirkon meno.




Laitoin olkkarin pienempään ikkunaan myös valokranssin, niinkuin on pikkuhuoneen ikkunassakin. Kuten näette on täälläkin satanut pikkuisen lunta.


Tänään sain tietää, että kuntouttava jää tauolle toistaiseksi, koronan takia. Ihan hyvä. Minulle soitettiin srk:sta ja kerrottiin, sieltä oli soitettu virkailijalle ja hänen pitäisi vielä soittaa minulle. Eli samalla tavalla kuin aikaisemmankin kiihtymisvaiheen aikana viime keväänä.


Meillä on ehkä joku sulake palanut, kun kaksi lamppua lopetti palamisen. Täytyisi käydä eteiskomerossa katsomassa sulakkeet. Tässä koneellakin on niin pimeää kun pikkuvalo  ei toimi. Mutta nyt ei voi, kun isäntä katsoo jääkiekkoa. Eipä tässä kummempaa, huomena optikolle. Hei vaan!



8 kommenttia:

  1. Me katsoimme adventin jumalanpalveluksen Lahdesta, sielläkin oli ihan hyvä saarna ja paljon kauniita lauluja. Tällaista kotoilua tämä nyt on... Mutta onneksi netistä tulee paljon hyvää hengellistä ohjelmaa. Joskus on ihan valinnan vaikeus, että mitä katsoisi, kun siellä on niin paljon kaikkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netistä kyllä tulee paljon hengellistä, ja niitä myös ihmiset paljon katsoo tänä aikana.

      Poista
  2. Kaunis ikkuna, kranssi ja näkymä!
    Mieki katoin adventti junamalanpalveluksen, kun tuli Mukkulan kirkosta! Asuin Mukkulassa yhden vuoden nuoruudessani, usein olen sitä aikaa muistellut.
    Nykyisin on Jumalanpalvelukset muuttuneet joskus oudoiksi. Musiikki on muuttunut nykyaikaiseksi ja kaikki muukin. Joo, mutta ei se mitään.
    Hyvää "loma-aikaa" sulle kun on työhomma tauolla.
    Kylläpä isäntä vaihtaisi sulakkeen, jos se tv;n sulake palaisi :)
    Pikkuisen tuli tännekkin lunta tänään. Mutta sulaahan se vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollutkaan sulakkeessa vika, vaan kaksi lamppua oli sammunut, sattumalta (?) samaan aikaan. Toiseen piti vaihtaa vaan lamppu, mutta toinen oli tullut tiensä päähän ties mistä syystä.

      Poista
  3. Kaunis kranssi. Meilläpäin oli satanut lunta viime yönä.Netistä löytyy hyviä hengellisiä ohjelmia ja jumalanpalveluksia,niitä on mukava katsoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taas suli lumet pois kokonaan. Niin löytyy jokaiselle jotakin :)

      Poista
  4. Vieläkö teillä on lunta! Täällä lumi tuli eilen ja meni tänään.
    Korona aiheuttaa nyt monenmoisia rajoituksia. Koitetaan noudattaa suosituksia, jotta pääsemme nopeammin koronasta eroon.
    Mukavaa joulukuun alkua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole enää täälläkään lunta, 1-2 pv oli pikkuisen. Samoin sinulle Between!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)