Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 11. marraskuuta 2020

Odotuksia

 


Odotan jo viikonloppua, kun miehellä on silloin näytelmä-harkat, ja saan (jos vaan jaksan) touhuta omiani :) Ajattelin vähän muuttaa sisustuksen värejä, kun vielä ollaan oltu kesä kuosissa. Limen vihreä saa väistyä, ehkä, vaikka onkin yksi lempiväreistäni. Toisaalta kaivelin yhtenä päivänä kangaslaatikkoani, niin siellä oli ihan mukavan värisiä kankaita, jos vaikka innostuisi ompelemaankin. Toivossa on hyvä elää.


Toisaalta tiedän itseni nykyisin, että yht äkkiä tuleekin sellainen olo, ettei oikein jaksa tehdä mitään. Kadehdin itseäni nuorempana,kun jaksoin innolla vaihtaa sisustusta ym. Nyt en ole jaksanut vielä edes aloittamiani kirjoja lukea loppuun,kun eivät ole niin kiinnostavia olleet. Tuon "Introversion voima" aion kyllä lukea...


Eilen taas tuli kylään eräs mies, johon isäntä oli tutustunut. Mua taas ahdisti etukäteen, kun en tuntenut koko miestä, mutta loppujen lopuksi oli ihan mukava nuorempi mies, puhui englantia ja suomea sekaisin. Hänellä on myös perhe, ja pyytävätkin meitä käymään joku päivä.

 

Huomenna on taas kuntouttava, ja sen jälkeen pitäisi käydä yhden ystävän luona samalla, kun ollaan kaupungissa. Kohta alkaa Kyläsairaala, jota alan katsomaan. Isäntä on lääkäri-reissulla. Tämmöistä tunteiden tuuletusta tänä aamuna.

 

Hyvää keskiviikkoa täältä pilviseltä Uudeltamaalta!




4 kommenttia:

  1. Kiva kun saatte uusia tuttavuuksia, uudet ystävyydet tuo sisältöä elämään, satuin kuuntelemaan radio seista ex-criminals ohjelmaa, siinä jokin mies mainitse teidän nimen sukunimineen,ja paikkakunnan jossa asuitte,ja lähettää terveisiä teille,kuuntele 27.10 tuo ohjelma deistä.Kiitos Herralle että saatte olla hänen käytössä, ethän sinäkään vielä vanha ole lähelläkään, aikoja tulee jolloin väsyttää, mutta viimeistään kevät varmasti piristaa.Voimia!

    VastaaPoista
  2. Mies sai tulla uskoon teidän pihalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Pauli laittoikin meille viestiä siitä ohjelmasta ja kuuntelimme sen :)

      Poista
    2. Olipa kiva tieto! Innostuttiin meilläkin kuuntelemaan mainittu ohjelma, sen molemmat jaksot:)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)