Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 3. marraskuuta 2020

Kadonnut lammas...

 ...palasi. Kuva vanha, mutta kysymys on "hänestä"  <3




 Eli nyt Rasmus palasi ennen routaa, olikin pitemmän ajan nyt poissa, missä lie luurannut. Voi muru, olen iloinen, kun murunen palasi!


Tuossa kuvassa on aurinkoista, toisin kuin täällä. Kaupungissa käytiin, siellä oli hieman parempi sää. Löysin kirjastosta hyvän "introvertti-kirjan", aloitin lukemaan sitä jo kirjastossa. Jo alusta tunnistin itseni. Tiedän kyllä muutenkin olevani introvertti, vaikka miestä joskus ärsyttää, kun käytän sitä sanaa. Kun hän on sosiaalisempi, ja tykkää olla enemmän menossa.


Huomenna onkin terveysasemalla käynti, kummallakin sinne asiaa, ja flunssa-rokotukset pitäisi saada samalla. Sain ferritiini tuloksetkin, se oli ihan hyvä. Ainoastaan yksi eri veriarvoista oli poikkeava, ja siitäkään ei ilmeisesti ole mitään vaaraa. Aion kyllä kysyä siitä hoitajalta vielä huomenna, jos muistan ja tulee mahdollisuus.


Nyt menen hetkeksi lukemaan sitä introvertti-kirjaa :)

11 kommenttia:

  1. oisko Rasmus ollu jonkun:kesäkissana 😺
    Hyvä ,että ei mitään hälyttävää verikokeessa.
    Laitappa kirjan nimi,kiinnostais:))
    Pitäis taas opetella lukemaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasmus on varsinkin kesällä välillä pois lyhyempiä tai pitempiä aikoja...ainahan sit on huolissaan, jos viipyy pitempään pois. Sen kirjan nimi on : "Introversion voima". (Miksi sisäinen elämäsi on suurin rikkautesi).

      Poista
  2. Onneksi kissat osaa tulla kotiin, etkö ollut jo huolissaan missä kisu on, jos oli pidemmän aikaa pois, sehän suru olisikin jos ei ollenkaan tulisi, täällä maalla myös on kissat vapaana, mutta tämän tästä on pylväässä että "oletko nähnyt tätä kissaa..täällä kun liikkuu kettuja, ja muita petoeläimiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä huolissaan, mutta kun ennenkin on tullut, niin elin toivossa :) Ja rukoilin, että se tulisi.

      Poista
  3. Kyllä routa kissanki kotia ajaa =) Niin tuli Maijakin öitten viiletessä. Se tietää nyt talven tuloa kun kissat palailee kesälomiltaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkähän lainen meidänkin kissojen "salattu elämä" on...mitähän ne duunaa sillon kun ovat poissa..

      Poista
  4. Hienoa kun kisulit palaa takaisin kotiin syksyn tullen! Netistäkin löytyy labrakokeiden tulosten viitearvot, näkee niistä jotain itsekin.
    Joo täällä myös introvertti ja erityisherkkis.

    VastaaPoista
  5. Voi sitä iloa ja onnea, kun karvakorva palasi! Varmaan ihanaa.
    Minulla on influenssarokotus otettuna. Ei tullut mitään jälkioireita. No käsi oli sinä päivänä siitä kohtaa vähän kosketusarka kylläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihanaa,Rasmus on vähän sellainen kulkuripoika, mutta talvella viihtyy yleensä kotona.

      Poista
  6. Mukava lukea että Rasmuskin palasi kotiin. Ainahan noista kissoista huolta kantaa kun ovat pitempään poissa, mutta niin hyvältä tuntuu kun palaavat kotiin.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)