Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 28. marraskuuta 2020

"Minkä kirjoitin, sen kirjoitin"

 


Kyllä huomaan, että tuo korona-tilanne on vaikuttanut minuun, eli jotenkin kaikki tuntuu niin ikävältä. Varmaan olen vähän masentunut, hermot on helposti kireällä eikä meinaa vastoin käymisiä kestää. Päätä särkee usein. Mutta näillähän sitä on mentävä mitä on annettu.

En edelleenkään ole muistanut ostaa niitä ompelukoneen neulojakaan kaupungista, eli ei voi ommellakaan mitään. Lehtiä ollaan jaettu isännän kanssa postilaatikkoihin, huomenna hän menee varmaan kaverin kanssa jakamaan loput. TV7-lehdet on kysymyksessä.



Vivamon joulunäytelmäkin peruuntui, eli sitäkään ei ole, eikä tietysti miehellä näytelmä-harjoituksiakaan. Mulla on ensiviikolla ainakin silmälääkäri/ optikon tarkastus ja tarkoitus olisi saada uudet lasit. Ystävä on halunnut avustaa mua siinä rahallisesti. <3  "Joululahjaksi". Sydämellinen ystävä. Myös kuntouttavan työtoiminnan jatkosta tehtävä aktivointi suunnitelma on ensi viikolla. Kuntouttavan leipäkirkkokin jäi nyt tauolle, ja vähän jännittää mitä ne mun pään menoksi keksivät. Voi, kun odotan kevättä, että pääsisin eläkkeelle! Kun jaksaisi sinne asti.

 


Tää meni nyt ihan valitukseksi, sorry! Pitäisi kirjoittaa näitä valituksia vaan päiväkirjaan, eikä teille luettavaksi tällaista masentavaa. Mutta : "Minkä kirjoitin, sen kirjoitin".  Pitäisi varmaan lähteä lenkille, että piristyisi, kun ei sadakaan. Hei vaan!

8 kommenttia:

  1. Hyvä vaan kun kirjoitit! Oon niin samaa mieltä, että tuntuu harmaalta ja ikävältä, hermostuttaa ja masentaa. Aamut on monesti vaikeimpia. Silloin sitä yrittääkin etsiä itselleen jotain rohkaisevia ja vahvistavia sanoja luettavaksi. Jaksamusta sulle Sesse, kevät koittaa varmaan nopeammin kuin huomaammekaan. Yht'äkkiä se onkin siinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Näinhän se on nähtävä, kaikella on aikansa.

      Poista
  2. Eipä tuo nyt yhtään liikaa valitusta ollut! Ihan normaalia.
    Niin mullakin särkee useana aamuna päätä, ja tuntuu että on ihan hajoamispisteessä, mutta ei voi mitään. Tuli vielä ystävälle vakava sairaus ja sekin jännittää, että mitä viestejä hälle laittas, että ois tsemppaavia. Ei voi mennä sinne käymään!
    Vieläkö pitävät ihan lähi-kontakteina noita suunnitelmia, täällä just luin lehdestä, että etänä nekin pidetään.
    Jee sieltä se kevät saapuu vielä ja sullekin koittaa eläkepäivät.
    Pitäs tormistautua ja tilata optikolle aika täälläkin, voi huokaus!
    Hyvää adventtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En tiedä miten se tällä kertaa pidetään, se aktivointi juttu..onko mahdollisesti puhelimitse..eiköhän se torstaihin mennessä selviä. Minunkin ystävällä on vakava sairaus, eikä ole häntä voinut tavata pitkään aikaan.

      Poista
  3. voi Sesse,tottakait sinä saat kirjoittaa ,omaan blogiisi,sen hetkisiä tuntemuksia.Varmasti työn epävarmuus ,kalvaa mieltä,kun toimeen tulo on siitä kiinni,Kunpa pääsisitkin eläkkeelle.säännöllinen tulo,ja monta lähtemistä vähempi nuo päivät,Kaikkea hyvää myös harmaa sävyisiin päiviin,pientä valoa,ja iloa!🤍🧡🤗.halauksin Liisa🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä eläkeikää odotan kuin kuuta nousevaa, saisi edes vähän enemmän rahaakin ja eikä tarviis noita työkkäri juttuja "jännätä".

      Poista
  4. Kyllä tämä korona-aika tosiaan vaikuttaa monella tavalla jaksamiseen. Ja kyllä saa paineita purkaa, jospa se aina vähän helpottaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Puhuminen" eli kirjoittaminen auttaa aina vähän.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)