Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Sumua ja elokuvia

 


Sumua on nyt riittänyt, varsinkin toissa iltana kun mentiin seurakuntaan, oli pimeää ja sumuista. Nämä kuvat ovat pihasta joltakin päivältä.





Syksyisen näköistä tosiaan. Eilen käytiin pitkästä aikaa elokuvissa, Nummelassa tällä kertaa. Siellä tuli maahanmuuttaja perheestä elokuva Ensilumi. Ei ollut tungosta. Olikohan meitä kuusi ihmistä katsomassa.( Ja edellisessä elokuvassakaan ,lasten, ei tainnut montaakaan enempää olla, kun tulivat ulos).


Maskit ja turvavälit olivat hyvin hallussa itse kullakin aikuisella. 

 

Tänään lyhennettiin Elmon turkkia ja pestiin se saunassa, sellaista tahtojen taistoa tänään. Elmo oli ihan erimieltä kuin me, mikä olisi tarpeen . Taidan mennä hetkeksi levähtämään ennen päiväkahvia, joten heipat tällä kertaa, ja hyvää pyhää.

 

 


12 kommenttia:

  1. Viime viikolla mietin, arvaisiko mennä katsomaan Nummelan päivänäytökseen Toven, mutta jätin kuitenkin menemättä. Siellä on yleensä aikamoinen määrä katsojia, enkä tiennyt, karsivatko paikkoja koronan vuoksi. Ehkä olisi sittenkin kannattanut mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli pitkä aika, kun viimeksi ollaan Nummelassa oltu elokuvissa... yleensäkin harvoin käydään, ja silloinkin Lohjalla.

      Poista
  2. Hyvää pyhäpäivää!
    Kovin pimeältä päivät nyt tuntuvat, kun on sumuista - tuntuu melkein kuin päivä ei valkenisi ollenkaan. Jokunen aurinkoinen päivä piristäisi kummasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pilvistä tänääkin, syysmyrskyä lupaili,mutta ei sen kummemmin ole tullut.

      Poista
  3. Hei vaan! Ihanaa lukea tällaista ihan tavallisesta elämästä kertovaa blogia! Me kävimme tänään poikamme luona Oulussa ja kyllä oli tosi harmaa ja hämärä päivä...kiirehdimme sitten ennen pimeää Raaheen takaisin kun meidän auton valot on tosi huonot! Hyvin onneksi päästiin kotiin vaikka hirvivaarat yms!

    - Airiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Airiina :) Kun elämä on tavallista, niin mistäs sitä muusta kirjoittaisi :)

      Poista
  4. Sumu on minusta kaunista. Siinä on jotain tunnelmaa. Se elokuva oli varmasti kiinnostava. Levollista marraskuuta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä olisin toisenlaista loppua siihen elokuvaan toivonut...

      Poista
  5. :)..sumujen silta:)
    Elokuvissa käynti ,mukavaa vaihtelua arkirutineihin.hyvä maski+turvavälit 😷
    Mukavaa alkanutta marraskuuta! ❄❄❄⛄

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Nummela tuntuu olevan suosittu paikka :) Ollaan siellä joskus asuttukin.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)