Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 14. marraskuuta 2020

Olkkarin siivousta ja syys-sisustusta

 Tänään,kun mies on näytelmäharkoissa, olen saanut rauhassa siivota,ei ole kiire mihinkään. Muutama kuva siivotusta olohuoneesta. Meillä on niin pienet tilat, ja kuitenkin paljon tarpeellista (ja vähemmän tarpeellista) tavaraa, joten harvemmin meillä on kovin siistiä.


Pistin kesä värejä pois ja vähän syksyisempää tilalle. Rakastan kesä värejä, turkoosia ja limenvihreää, mutta nyt tuli tilalle violettia, liilaa, pinkkiä ja vaalean punaista.




Tuo kaitaliina näyttää kuvassa punaiselta, mutta on siis pinkihtävä, vaikka laitoin punaisemman puolen päälle.




Tuoleihin laitoin entisten poppanoiden tilalle vanhat liilat hartiahuivit, toinen on äidin entinen ja toinen löydetty kierrätyksestä ehkä. Ja limenvihreän ison riepumaton tilalle vuosi sitten ostamani syys/talvi maton.






Tässä on meidän digi-nurkkaus. Mun tietokone ei ole tässä, mutta isännän kone, tv, dvd yms. Tässä oli aiemmin noiden laitteiden alla vain pikkujakkara, mutta tänään mietin mikä olisi siihen parempi ja tuli mieleen, että mehän saatiin aiemmin pieni yöpöytä, joka on ihan joutavana vintin rapussa. Siihen sain laitteet nätimmin ja laatikossa voi pitää vaikka osan dvd-filmeistä. "Aika tavaran kaupitsee".





Elmokin väsyi siivouksesta, vaikkei tehnyt sen hyväksi muuta kuin oli mun tiellä. Ja valtasi parhaan lepopaikan. (Sohvan selkänojalla on aina huopia, kun tv:tä katsoessa tulee viileä).

Keitin itselleni kahvia ja laitoin pyykkikoneeseen pois vaihtamani tekstiilit, Elmokin sai lattialle puhtaamman huovan makuu-alustakseen...mutta näköjään sohva on pehmeämpi vanhoille luille.

 

 Kiva, kun sain olkkarin siivottua paremmin, vielä pitäsi lisää pölyjä pyyhkiä ja pikkuhuoneeseen etsiä joku sängynpeite ja muuta pientä järjestelyä. Mutta jospa ensin juon termoksesta vielä toisen kupin kahvia... Heippa vaan! Leppoisaa lauantaita!

 




11 kommenttia:

  1. Kiitos ja leppoisaa lauantaita sinnekin! Ihanan näköistä, ja kyllähän värien vaihtaminen virkistää, vaikka ne toiset olisivatkin lempivärejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vaihtelu virkistää, niinkuin sanontakin on :)

      Poista
  2. Sisustamis/siivouskertomuksen paras kohta on - keitin itselleni kahvia. Tässä kohtaa minulle tulee kotoisa ja viihtyisä olo! Se jatkuu - jospa ensin juon termoksesta toisen kupin!

    VastaaPoista
  3. Mukavaa jutustelua sinulla, ja aina tulee hyvä mieli kun saa siivottua, minä keitän päivän aikana monta termoksellista kahvia, tulee tosiaan juotua paljon kun en joka päivä tee ruokaa, kahvin kans syön monta leipä viipaletta päivässä, ja jos sattuu olemaan leicottua pullaa lisäksi, ihan myöhälläkin juon kahvia, minuun ei vaikuta kahvi yö uneen,
    muutamassa päivässä menee paketti.

    VastaaPoista
  4. ..leivottua, pimeässä kun yritän kirjoittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meilläkin menee aika paljon kahvia, vaikka yleensä vaan pari krt päivässä keitetään, minä juon aamuisin aina murukahvia, se on minusta aamulla vatsa-ystävällisempää.

      Poista
  5. Mitenkähän sitä siivous- ja sisustusintoa saisi tännekin päin. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa pyhkimään pölyjä noilta ylimmiltäkin hyllyiltä ja kaivaa joulukoristeita esiin. Harmaat päivät eivät juurikaan intoa nostata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän puhaltaa sitä sinne päin :) Itsekin olen ihmetellyt kun olen ollut niin väsynyt ja saamaton, tänään vasta muistin, että en ole muistanut laittaa kirkasvalo-lamppua käyttöön ollenkaan.. Eilen jaksoin siivota,kun sain olla rauhassa yksin koko päivän :)

      Poista
  6. Oikein mukava lukea sun touhuiluista, kun olet jaksanut järjestellä. Onhan se kiva vaihtaa värejä ja tekstiileitä. Kyllä sekin piristää. Näyttää kivalta nuo vaaleat verhotkin, pitsiä ym. Eivät ainakaan pimennä näin marraskuussa.
    Kirkasvalokin voi piristää päivää. Ei ole mulla sitä, mutta kukille olen koettanut viritellä lisää valoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo verhot on olleet jo aiemmin ikkunassa, en tiedä tuleeko vaihdettua enää talveksi..ei välttämättä enää tule kaikkea vaihdettua vuodenaikojen mukaan :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)