Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Valoa pimeyteen


 

Silloin kun viime viikolla ystävä kävi kylässä, hän tarjosi autostaan pieniä lasisia tuikkukippoja, jotka olivat hänen poikansa häistä jääneet. Niitä oli iso kasa, mutta en nyt mahdottomasti niitä viitsinyt ottaa.

Ne sopivat hyvin led-tuikuille, kuvastuvat peilistä, niin kaksin kertaistuu valo :)


Aamupäivällä oltiin tk-reissulla, oltiin ajoissa lähdetty, niin vietettiin ensin aikaa kivassa kahvilassa, ihan pelkän kahvin ja lehtien parissa. Isäntä  sai lähetteen labraan , sekä aloitettiin hälle verenpaine-lääkitys. (Jos minä en olisi ystävältä saanut verenpaine mittaria, niin ei  olisi tullut tietoon miehen verenpainekaan). Oma verenpaineeni onkin ollut ihan hyvä. Myös influenssa rokotukset saatiin samalla. Se minun yksi kohonnut arvo ei ole mitään haittaavaa, kun sain senkin kysyttyä.


Tämä kuva on yhdeltä huoltoasemalta.



Tänään meidän piti siirtää se lintulauta toiseen paikkaan,mutta kun tk:sta tulon jälkeen syötiin ja mentiin päivälevolle, niin sillä aikaa oli alkanut kovasti sataa..niin se vielä jäi, siellä se hiiri näytti sadetta pitävän...


No, kaikki aikanaan. Huomenna onkin sitten kiire päivä, kun on kuntouttava ja kylätalo-tilaisuus.

4 kommenttia:

  1. Näyttää kivalta nuo tuikut. Itekki ostin noita patterituikkuja, kun en oikeen voi kynttilöitä polttaa. Pitäisi hankkia peili niin näkyis noin kivasti:)
    Toivotaan mukavaa työpäivää ja iltaa!

    VastaaPoista
  2. Kauniisti tuikut peilivasten "kaksikertaistaa valon"
    Oikea tunnelmakuva,Kiitos vinkistä:)
    🤣🐰meillä pupujussi ,tulee lintulaudan alle "luomuruokaileen"-kauraa.
    Mukavaa ilta!!!😊

    VastaaPoista
  3. Emilie ja Liisa: Selvittiin tuosta päivästä, vaikka eilen aamulla itketti ja masensi, tuntui ettei ollut yhtään voimaa tuolle päivälle. Laitoin rukouspyyntöjä ystäville ja selvisin päivästä. Kylätalolla vielä rukoiltiin puolestani ja itketti kovin, mutta nyt yksi asia vähän ratkesi ja toivottavasti menee hyvin tulevaisuudessa. Eletään toivossa!

    VastaaPoista
  4. Hyvä että pääsi mieskin tutkimuksiin. Verenpainetta ei oikein edes huomaa, tai osaa epäillä.
    Ledit on kivan näkösiä. En polta oikeita kynttilöitä enää ollenkaan. Pelkään unohtavani sammuttamisen ja kissaakin pitäisi samalla vahtia.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)