Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 13. marraskuuta 2020

Kotihommia vaan

 


Kuva vanha, on minulla tietokoneella etusivun kuvana, siinä Elmo ja Rasmus.


Harmaan päivän äärellä. Pyykinpesukone on "laulanut" kellarissa, nyt sain pyykit kuivumaan kellarin telineeseen isommat ja pienemmät pikkuhuoneeseen sisälle. Ja vuorostaan tiskikoneen päälle. Ja Kyläsairaalan katsoin.

Muuten en mitään kummempaa ole tehnyt. Ruuanlaitto sitten seuraavana tulossa. Siitäkin selviän tänään helpolla, kun on entisiä... isäntä on kaupungissa käymässä. Eilen käytiin siellä tuttavan luona,kuntouttavan jälkeen. Hänen koira oli niin innoissaan kun tulimme, kun ollaan pari kertaa aiemminkin nähty. Söpöläinen <3

Toisin kuin meidän Elmo, joka ravaa vuorotellen ulos ja sisälle, ja haukkuu..miten liekin taas niin levoton. (Ja minä saan olla portsarina). Rasmus oli yhden vuorokauden poissa, mutta tuli jo tänä aamuna takaisin. Ei luulis sen enää näin syksyllä lähtevän pitemmille reissuille.

Ei tässä kummempia tänään, illalla olisi tarkoitus mennä seurakuntaan, ja jos saatais se eilinen ystävä mukaan. Palataan taas, jos Luoja suo :)


2 kommenttia:

  1. Hyviä kuulumisia. Kotihommat ovat hyviä asioita. Hyvä, että Rasmus tuli takaisin ja jospa ei enää lähde pitemmälle reissulle. Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään sitten jatkui, siivouksen merkeissä. Samoin mukavaa viikonloppua sinulle :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)