Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Lumi tuli, lumi meni

 


Yksi - kaksi päivää tuo lumi kesti maassa. Pitäisi varmaan kaivaa lisää kausivaloja esiin, ulkona ei ole vielä mitään, sisällä vain. Ei vaan oikein ole inspistä ollut. Eilen olin siellä optikolla, jonkun verran oli näkö huonontunut vuoden aikana, mutta ei kovin paljoa. Nätit lasit löysimme, ja menivät nyt "valmistukseen" . Kuulemma ehkä saa jouluksi,tai sitten ei. (Entiset ovatkin jo  huonokuntoiset). Optikko ja ystäväni olivat makutuomarina, mutta tykkäsivät samoista laseista kuin minä itsekin :)

Parkkimittari vei meiltä neljä euroa, eikä antanut lippua. Ystävän autolla oltiin, vietiin sitten auto ilmaiseen parkkiin. Ystävä vaan on tottunut käyttämään noita parkkimittari paikkoja, että saa lähelle.

Isäntä oli mennyt kaupunkiin jo edeltä omalla autolla ja minäkin jäin sitten kaupunkiin. Muutama seurakuntalainenkin nähtiin. Meinattiin käydä syömässä, isännän rahapäivän kunniaksi, mutta ruokala oli kiinni, niin käytiin vain Lidlissä ostamassa ruokaa, ja tultiin kotiin. 

Tänäänkin mies on kaupungissa, srk:ssa on pienimuotoinen tilaisuus ja saa uusia seurakunnan lehtiä jaettavaksi. Taidan ruveta laittamaan itselleni ruokaa, isännästä en tiedä koska tulee. Tässä jonkun päivän "jämä" ruoka.

 

Aiemmin keitettyjä perunoita ja porkkanoita lohkottuna ja nakkikastikkeen loput, sekä vihannessalaattia,jossa on vähän kaikkea. Hyvää oli :) Nyt tuli nälkä!

Hei vaan!


 





6 kommenttia:

  1. Kiva kun uudet lasit on tulossa ja sait valkattua mieluiset. Sehän ei ihan helppoa hommaa edes ole, ainakaan minun mielestäni. Toivottavasti saisit ne uudet lasit jo jouluksi, niin olisi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksien lasien välillä enimmäkseen pähkäilin, vaikka muitakin kokeilin. Mutta kivat löysin :)

      Poista
  2. Hyvä kun sait uudet lasit valittua. On kyllä vaikeaa valita kehyksiä, jotenkin ei vaan näe niitä kunnolla. Pitäs mennä optikolle, mutta jätän tammikuuhun nyt, jos vaan näkis entisillä.
    Täällä ei ole ollut lunta oikeastaan kuin vähän aikaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei täälläkään kauaa lumi kestänyt kun suli..

      Poista
  3. Minä kävin eilen silmälääkärissä, kun on pahoja ongelmia silmien kanssa. Jotain helpotusta nyt on ehkä luvassa, ja saan minäkin myös uudet silmälasit. Mutta moniteholinssini olisivat hirveän kalliit ja muutenkin halusin nyt vain pelkät lukulasit. Ne ovat kivat kun luen paljon, joten innolla odottelen! Ja kivat liilat kehykset valitsin (väriä elämään, se piristää). Kiva kun sinäkin löysit mieleisesi lasit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mukavaa kun löytää kivat lasit,ja mulla ystävä vielä avusti mua lasien hankkimisessa,rahallisestikin <3 En muuten olisi pystynytkään hankkimaan.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)