Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Puuhommia ja askartelua

 


 Terkkuja Rasmukselta :)


Tänään oli erilainen päivä, kun miehen piti mennä kaverinsa kanssa  hakemaan puu kuorma meille (peräkärryllä), mutta kaveri olikin kipeä, ja minä lähdin isännän seuraksi/avuksi.

 Meille oli tosiaan tarjottu peräkärryllinen enimmäkseen eri kokoisia laudan pätkiä ilmaiseksi , poltettavaksi. Aika nopeasti saatiin puut peräkärryyn, ja sitten meidät vielä pyydettiin kahville. Ja selvisi, että antajan vaimo olikin meille jollain lailla tuttu. Uskovien ystävien kautta oli tämä lahjoitus muutenkin alunperin tullutkin. Aina kannattaa ottaa, kun ilmaiseksi saa :) Kotona oltiin jo ennen sitä pätkitty paksuja oksia polttopuiksi myös.  


Kotiin tultua olikin nälkä, ja minä menin laittamaan ruokaa, kinkku risottoa tällä kertaa. Mies tyhjensi sillä aikaa osan kuormasta ja loput jätettiin pressun alle myöhempään kertaan tyhjennettäväksi. Isännällä on ollut jalka vähän kipeä, kun oli "niksahtanut" sählyssä  viikonloppuna.



Huomenna sitten taas kuntouttavan päivä ja samoin Kylätalo-tilaisuus. Onneksi nyt on ollut pirteämpi mieli, liekö kirkasvalo auttanut. Muutamaa korttiakin väsäsin, osa on vielä kesken, mutta pari onnittelu korttia sain valmiiksi, minusta niistä tuli ihan kivoja.





Hei vaan :)

16 kommenttia:

  1. Kiitos , Rasmus,terveisistä ,ne ilahduttaa aina 🧡😼,
    Tulipa korteista nättejä...
    Ilmaisia polttopuita/värkkäyspuita,aina kannattaa ottaa vastaan!
    Mukavaa työpäivää!😊🌺🧡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa, työpäivä meni hyvin,vaikka yöllä oli ollut vatsavaivoja ja nukuin vähän huonosti. Niin , noista laudoistahan saisi vaikka jonkun linnunpöntönkin tehdä.

      Poista
  2. Ihania kortteja! 🧡 Kortteja on hyvä olla jemmassa. Kun tarve kortille tulee, niin silloin ei jouda välttämättä askartelemaan. On tosi hienoa, että saitte laudat. Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja K! Mulla vaan on vähän turhankin paljon noita itsetehtyjä kortteja, vuosien kuluessa tehtyjä, voisi varmaan huonompia jo heittää poiskin.. Puuta aina kuluu ja lämpöä tarvitaan :)

      Poista
  3. Kauniit onnittelu kortit on.Tuulista torstaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuulista tosiaan oli, ja yöllä on satanut vähän lunta.

      Poista
  4. Onpa se Rasmus söpönä siinä! On se aina hyvä kun jotain saa ilmaiseksi. Jumalan huolenpitoa tuollainenkin. Hyvä jos kirkasvalosta on ollut apua, itse en ole vieläkään saanut hankittua kirkasvalolamppua, vaikka melkein joka syksy se on mielessä. Hienoja kortteja olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Kyllä Herra aina omistaan huolen pitää, sen on saanut nähdä vuosien kuluessa. Kyllä luulen että mulle on tuo kirkasvalo lamppu auttanut, tänä vuonna vaan niin myöhään muistin kaivaa sen vintistä esiin.

      Poista
  5. Onpa mukava kun oot piristynyt! Hienot kortitkin olet tehnyt. Kauniit!
    Polttopuut onkin tarpeen, hyvä kun saa jotain ilmaiseksi.
    Täällä ainakin tuulee ja vettä sataa, eipä onneksi tarvi pakosti lähteä mihinkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilie! Kyllä olikin varsin ankea sää, nyt viime yönä on satanut vähän lunta, tuskin kauaa tosin maassa pysyy..

      Poista
  6. Rasmuksen terveiset ovat aina mukavia. Rapsutuksia hänelle.
    Kiva, että saitte polttopuuta. Niillä taas lämmittää hetken aikaa.
    Kirkasvalolampun hyödyt on todistettu. Pitää vain olla kärsivällinen ja jaksaa säännöllisesti paistatella kirkasvalon äärellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpöä aina tarvitaan! Ja mitä enemmän voi puulla lämmittää, sitä vähemmän tarvii kallista öljyä. Kirkasvalo on hyvä!

      Poista
  7. Todella kauniit nuo tekemäsi kortit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Metsäntyttö! Minustakin niistä tuli kivat,vaikka tosiaan melkein kokonaan ilmais-materiaaleista tehdyt, tapettikirjan sivuja ym hyväksi käytetty :)

      Poista
  8. Kivoja kortteja. Etenkin toi verkkokuvio tossa taustalla on kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sartsa! Tuo verkko oli pitkään askartelu jutuissa, mutta tuohon se sopi ihan nappiin, varsinkin kun kuvassa on lumpeen kukkia :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)