Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 2. marraskuuta 2020

Pilvistä päivää tänäänkin

 

Mitäs olette tänään touhunneet? Me olimme viemässä ilmoitustauluille kutsuja Kylätalon ilosanoman iltaan torstaita varten. Samalla tuli poikettua asioilla.

Kotona keitettiin inkiväärijuomaa isännälle, nivelvaivoja estämään. Huvikseni katselin netistä myytäviä rivitalo- ilmoituksia... jossain vaiheessa se täältä lähemmäksi liikepaikkaa, sekä pois omakotitalosta,  muutto varmaan tulee..jos Luoja suo ja elämme. Vielä se ei kuitenkaan ole ajankohtaista, jos ei mitään akuuttia tule. Musta vaan on aina ollut kiva katsella asuntoja :)

 

Meillä oli yhtenä päivänä lintulaudalla pikkuinen hiiri syömässä siemeniä , täytyy ehkä keksiä toisenlainen ruokinta paikka/tapa, kun hiiretkin heittäytyvät noin hävyttömiksi! 


Sen verran lähestyvä jouluaika vaikuttaa, että minäkin katselin askartelukirjaa, ja tein erään ohjeen mukaan pari joulukorttia. Entisiäkin on, mutta kiinnosti kokeilla. Se on hyvä merkki, kun muuten ei ole juuri mikään oikein inspiroinut. Ei näistäkään ihan ohjeen mukaisia tullut, mutta saipahan vähän askarrella.

 


Vanhoista nauhoista :) Tuohon kuusen yläpuolelle pitäisi ohjeen mukaan vielä ommella  nappi. En kyllä tiedä onko tuossa mun kortissa tilaa sille.


 

 

 

12 kommenttia:

  1. Onpa söpö koristenauhakuusi! Minäkin muuten tykkään katsoa asuntoilmoituksia :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikoinaan kun asui vuokra-asunnoissa oli kiva välillä vaihtaa asuntoa :)

      Poista
  2. Tosi nätti kuusi!Kortiksi ihana,Oma tekemä!!!
    Noinpa voi hyödyntää pienet nauha/pitsinptkät.🙂🧡
    Asunto ilmoituksia on kyllä mukava katella.Minä ruukaan kattoa maatilaa/taloa,jossa hyvä,iso kivinavetta! ;)

    VastaaPoista
  3. Hauska pitsikuusi. Minun päiväni on olleet aikamoista nyhjöttämistä. Tänä aamuna sentään rupesin yhtä puserotuunausta yrittämään, mutta kun äsken kokeilin, näytti siltä että pieleen meni. Mutta aion vielä jatkaa yrittämistä.

    VastaaPoista
  4. Huomenta, Sesse! Luin, että "huvittelet" katselemalla asuntojen myynti-ilmoituksia. Niin minäkin tein nelisen vuotta. Puoliso ei ollut innostunut talomme myyntiajatuksesta kun pelkäsi muuttoa. Tänä keväänä -75-vuotiaana -hän vasta ymmärsi, että "aika on nyt". Olemme tyytyväisiä ratkaisuumme. Odottele rauhassa sitä uuden kodin hankintaa, kyllä sekin asia ratkeaa kuten kaikki muutkin.

    VastaaPoista
  5. Niin, aikanaan on kyllä mietittävä missä pystyy asumaan vanhana tai sairaana. Tosi vaikeaa on sitten vasta muuttaa kun ei itse pysty pakkaamaan tai muuttoa järjestämään. Kun vaan tietäs se ajan!
    Ilmoistuksia on tullut katsottua, mutta ehkä vois katsella enemmänkin.
    Kiva kortti, niin niitä ideoita löytyy kun vaan katselee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä ei oikein ideoita tule, niin apuja pitää ottaa kirjoista ja lehdistä :)

      Poista
  6. Onpa ihana kuusi! Vai tuli hiirikin lintulaudalle. Siinä tulee ruokittua ties mitä eläimiä... Asuntoja on varmasti kiva katsella. Itse vietin eilen myrskypäivää lueskellen jännää kirjaa. Uudessa kahvilassakin kävimme, mutta se ei vaikuttanut oikein innostavalta paikalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä oikein välitä, että hiiret tai myyrät tulee lintulaudalle, saan vielä jonkun myyräkuumeen itselleni..ei kiva, Pyysin, että isäntä irrottaa sen pölkystä, niin laitan sen riippumaan johonkin...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)