Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 29. elokuuta 2020

Viikon loppua!








Kuva vanha



Hei vaan! Kahtena päivänä kun oli "vastuita", niin johan oli vatsa eilen jo huonossa kunnossa. Onneksi lääke auttoi sen verran (ja varmasti Herrakin :) , että eilis iltainen todistus-vuoro meni kuitenkin hyvin, kotoa lähtiessä vielä vatsa vaivasi, srk:ssa ei juurikaan koko aikana, mutta sitten kotona on taas vaivannut siitä lähtien. Harvinaisen paljon oli ihmisiä srk:ssa. Minun piti (pitäisi) siivota tänään, mutta ainakin nyt tuntuu, että olen ihan "rättiväsy".


Muutenkin olen vähän huonommin nukkunut, pari-kolme kertaa yössä herännyt ja sit kun herää yöllä, tuntuu että pitää käydä vessassa...no, isännällä on vähän sama vaiva...me tullaan vanhaksi ilmeisesti.
Isännällä vielä tämä viikonloppu näytelmät, ja sähly tietysti, onneksi hän ei juurikaan jännitä mitään.



Tosiaan, itse istun poikkeuksellisesti vielä yöpaita ja villatakki päällä ja villasukat  jalassa koneella, ja odotan, jos tässä piristyisi. Sisällä alkaa olla jo aika viileää yön jälkeen. Ulkona "taivas on sininen, huimaa sen kauneus", niinkuin eräs laulaja lauloi aikanaan. En nyt muista nimeä.



Eilen raijattiin  tiilikuorma kotiin, peräkärryllinen vanhoja tiiliä, 40-luvulta kuulemma, oli naapuri tiennyt kertoa. Jos nyt pukisi päälle ja ottaisi itseään niskasta kiinni, jos saisi jotain aikaankin. Hei vaan taas.




6 kommenttia:

  1. Kaunis kukka!:)
    ..niin minulla monesti iskee myös"jälki-jännitys"=elikä kiperästä tilanteesta kun selviää hyvin...jännitys laukeaa!
    Onneksi Sinulla :) YKSI ja paras "auttaja":)
    Ihania varmasti ne tiilet,mihinkäs laitatte?/kasvariin/?Olen nähnyt saunapolun vanhoista tiileistä tehtynä;)kaunis oli,
    Oikein aurinkoista ja touhukasta viikonloppua!
    jk.Käyppä vielä arvaamassa kuva??? (ti asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä isännällä on joku mielikuva mihin osa tulisi,mutta saa nyt nähdä ... Nyt on niin harmaa sateinen päivä, että aika hiljaisuudessa taitaa tämä päivä mennä. Miehellä viimeinen näytelmä tänään.

      Poista
  2. Hei vaan ja tsemppiä puuhiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila! Aika hiljaisuudessa taitaa tämä sateinen päivä mennä, jos ei sää kirkastu.

      Poista
  3. Ne vastuureissut aina sitten niiden mentyä voi väsyttää.sitten vaan pitää levätä.
    Samoja vaivoja täälläkin! Viime yön kyllä nukuin kuin tukki, mutta nyt illemmalla iski väsymys. Öisin on kuumaa vieläkin ja parvekkeen ovesta kuuluu yöllä kaikenlaista :))) välillä. Mutta parempaan päin mennään, ainakin yöt on pimeät, ettei valkeus valvota.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)