Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 28. elokuuta 2020

Hyvää perjantaita!






Eilinen meni hyvin, vaikka olikin kaksi menoa, kuntouttava ja Ilosanoman ilta kylätalolla. Suhteellisen väljästikin voitiin kylätalolla olla,koska ei muutamat eilen päässeetkään paikalle.
Eilisessä päivän lehdessä olikin, että Lohjalla ei ole ollut yhtään korona tartuntaa kahteen kuukauteen.
Ei tuollakaan kenelläkään ollut maskia, vaikka oli riskiryhmäläisiäkin. Käsidesi oli kyllä käytössä. Sen sijaan aamupäivällä leipäkirkossa oli suurimmalla osalla maskit, ja meillä työntekijöillä tietysti.



Tänään hengellinen ohjelma jatkuu, koska illalla srk:ssa on minulla(kin) todistus vuoro. Saa muistaa, että se menisi hyvin :)



Tämän päivän  otankin vähän "levon kannalta" eilisen jälkeen. Isäntä meni käymään kaupungissa, ja viikonloppuna hällä on viimeiset näytelmät tältä kesältä. Kotona hän on rahdannut maitokärrillä niitä tiilejä, ja peräkärryllä tuotiin yhdessä. Mulla otti selkään ja vähän käteen se tiilien lappaminen, niin en sitten samana päivänä halunnut enempää lastata, kun pelkäsin että selkä tulee kipeäksi. Onneksi ei sen enempää tullut.


Ei tänään tämän kummempaa.




7 kommenttia:

  1. Siunausta sinulle todistusvuoroosi ja aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, todistus meni hyvin, vaikka vatsa vaivasi tosi paljon ennen sitä, mutta siellä ei vaivannut, nyt taas vaivaa...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, hyvä tilaisuus oli, tosi paljon ihmisiäkin pitkästä aikaa.

      Poista
  3. Toivotaan että menee hyvin tilaisuus! Mukavaa jo syksyisen tuntuista viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Täytyy korjata tänne ja myös tekstiin, että tarkoitus oli kirjoittaa kahteen kuukauteen ei yhtään korona tapausta, olin näköjään kirjoittanut kahteen viikkoon.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)