Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 18. elokuuta 2020

Perhostelua

Isäntä lähti viemään autoa korjaamolle. Toivottavasti tulisi pian kuntoon. Ainakin sellaiseen kuntoon, että sillä saisi ajaa. Torstaina olisi taas työpäiväkin.



Yöllä on ollut melko viileää, vain muutamia asteita oli aamulla. Nyt taivas on aivan sininen ja aurinko paistaa, lämpö alkaa pian nousta, ja on jo noussutkin tosi nopeasti... nyt on jo kymmenisen astetta.


Olen laittanut aiemmin mun perhoskortit ilmoitustaululleni, saavat siinä hetken aikaa ilahduttaa syksyä. Suurimmassa osassa on nimilaput, mutta teksti ei näy valokuvissa. Ei ne nimet jää kyllä mun mieleen,pitäisi oikein opiskella niitä, jos meinaisi että muistaisi.










Tuli mieleen, kun isäntä sanoi yhtenä päivänä, että tää on kyllä ihan sun paikka, kun saat aina pelastaa eläimiä. Minä kun perhosia ja kaikenlaisia muita pikkueläimiä pelastelen varovasti autotallista ja muualta, jonne ovat vahingossa vangiksi jääneet. :)



Mukavaa tiistaita teille, eläinten kanssa tai ilman.

6 kommenttia:

  1. On tosiaan onni asua eläinten kanssa ja ympäröimänä! Ihanasti sanottu, että saat pelastaa eläimiä. Toivottavasti auto pian palaa käyttökuntoisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isäntä pyöräili ottamaan selvää, koska auto tulisi kuntoon :) Että meneekö pitempään.

      Poista
  2. Kiva kollaasi-idea perhoskorteista. Mukavaa, että pelastat pieniäkin eläimiä. Pääsevät jatkamaan elämäänsä puutarhaasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollutkin paljon perhosia, käytiin hevosia katsomassa niin tien yllä oli useampia perhosia lentelemässä.

      Poista
  3. Toivottavasti auto tulee pian ajokuntoon, sitähän jatkuvasti kuitenkin tarvitsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään saatiin ja korjaaja oli käynyt myös katsastamassa, kiitos Herralle, läpi meni! Nyt on vaan iso lasku odottamassa...joka pitäisi huomenna maksaa.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)