Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 22. elokuuta 2020

Miksi kaikki aina muuttuu...

Muutos vastaisuus taas vaivaa. Face book oli kanssa uudistunut, pöh! Mieluummin olisin pitänyt entisen tutun :( Miks kaiken pitää aina muuttua... En ole uudistus mielinen.



Tuotakin olen miettinyt, että koska pitää ruveta seurakunnassakin (omassa siis) ruveta pitämään maskeja, kun ei siellä juuri kellään vielä ole. Soppiksellahan meillä oli maskit. Mulla on kaksi (käyttämätöntä) kertakäyttö maskia kyllä laukussa paperipussissa ollut jo jonkun aikaa, niin voi laittaa jos rupee muillakin olemaan. Ilmeisesti täällä päin ei ole kyllä yhtään koronaa vielä tällä erää. Mutta kerta se on ensimmäinenkin.



Tänään siis seurakuntaan ja huomenna mies menee näytelmään ja myöhemmin sählyyn, mun pitäs sillä aikaa lämmitellä savusaunaa, tai siis jatkaa sen lämmittämistä, kun mies on laittaa alkuun.
Sain tänään alakerran taas imuroitua, kattoo jos huomenna jatkais yläkerrasta. Pölyn tuloa ei voi estää. Huomenna olisi myös telttakokous naapuri-paikkakunnalla, mutta kun mies ei kerkeä, niin tuskinpa tulee kenenkään kyydissä mentyä ja kun miehelle tulee pelin jälkeen sauna vieraita.

Mä lupasin keittää saunakahvit, jos haluavat. Mies toi ruuanjakelusta pullaa.

                     










Tuon ylläolevan kirjoitin jo eilen.


Illalla oltiin sitten srk:ssa, ja nyt mies lähti juuri näytelmään. Sateista säätä on vaan luvattu, toivottavasti ei sada näytelmän aikana. Pilvistä on. Minä "vahdin" savusaunaa. Itse en kyllä sinne mene tänään. Miehet menevät sählyn jälkeen.


Mukavaa lauantaita!


Ps. Kuulemma sen vanhan face bookin sais vielä palautettua, mutta kun sen pitäisi muuttua kuulemma syyskuussa kuitenkin, niin samahan se on nyt harjoitella.



12 kommenttia:

  1. kävin eilen terkkarin lääkärillä, niin siellä kellään lääkärillä ja hoitajilla jotka ravas edes takaisin ei ollut suun edessä mitään, ei sillä lääkärilläkään jonka luona kävin, vaikka uutisissa oli että turku ekana suosittelee maskien käyttöä, minä en kyllä laita sitä myös itselleni, muutenkin kärsin hapen puutteesta.
    vielä sentään jossain pidetään telttakokouksia.
    Hyvä kun saitte auton kuntoon, meidän audi hajosi täysin,sillä olikin ajettu tosi paljon, saimme tyttäreltä ostettua auton,kun kaupungissa hän ei tarvii sitä.
    Minä olin facebookissa joskus 10v.sitten, en jaksa roikkua siellä,vaikka unohdetut tututkin sieltä löytäis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on facessa paljon tuttuja, seurakuntalaisia ja muita..ja kun esim.meidän srk:n tilaisuudet välillä nauhoitetaan, niin voi sitten jakaa ne face booikssa.

      Poista
  2. Minä olen myös muutosvastainen. Joskus muutos voi tietty olla hyväksikin, mutta usein tuntuu olevan niinkin, että on vain tarve saada aina jotain uutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin tuntuu, että uudistetaan vaan uudistamisen vuoksi...

      Poista
  3. :)muutoksia..pelkäävä..
    ..hitaasti uusia asioita oppivana ,,nuo muutokset ovat,,väsyttäviä,aikaavieviä,Mutta kun opin uuden annan palaa täysillä 😎

    Ihanat nuo postikortit!!!..minäkin löysin äitienpäiväkortin äidin lähettämän omalle äidilleen...

    Perhosista tykkään,,niitä lentelee talon ulkopuolella ..
    ja sisäpuolelle verhoihin ja jääkaapin oveen ovat kiinnittyneet...nyt kuitenkin väistyneet jo purkkiin "talvilevolle;))
    Minä olen pitänyt maskia siitä ensimmäisestä kokrona -ilmoitus päivästä!!,Käsidesi autossa ja itse tehty avaimien ym puhdistukseen aine!
    Onneksi halpuvat,kerkesin ostaa 20 € /10kpl,nyt 9,90 /10kpl.
    Ompelen varmasti itselleni,useita..kun puhuvat ja kirjoittavat taudin riepottelevan kansakuntaa lähes 100 vuotta (tais olla ruottalainen virologi;).
    Huomasin bloggerossa että päivä 24.8 oli muuttunut syyskuun loppuun.
    Älyttömästi ongelmia...oikein uutisissa niistä puhua pälpätettiin 🤔
    Mutta tämä säilöminen,,ja varaston perus tyhjennys ..vire kaiken ajan..onneksi!!
    ei kerkiä joutavia ajattelemaan:))
    Sinulle toivotan hyvää viikonloppua!
    ja anteeksi kun en ole vastaillut tarinoihisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä vielä perhoset lentelee, ei tosin tänään kun on ollut pilvisempi päivä.. Hyvää viikonloppua sinnekin!

      Poista
  4. Minäkin olen "muutosvastainen". Se uusi face on minusta paljon huonompi, mutta pakko kai siihenkin on tottua.
    Hain jo viikolla niitä ilmaisia maskeja terpparista, jossa niitä meille jaetaan ja sain ison kasan. Kauppareissulle en ole vielä laittanut kun ei kellään muullakaan ole, mutta linja-autossa käytän kyllä ja tarpeen tullen kaikkialla muuallakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jotain itse ommeltuja ja sitten meillä on jonkun verran "kaupan" maskeja, mutta tosi vähän vielä näkyy liikenteessä...

      Poista
  5. Katoin tänään just ihmisiä kun menivät bussiin, niin ei ollut kellään maskia. Bussista tuli yksi jolla oli maski. Ite käyttäsin bussissa ja junassa, jos ois pakko matkustaa. En ole vielä kauppassa käydessä pitänyt, koska ei ole sellaista tungosta ollut, ettei vois kiertää muita.
    Ihme jos ei leviä tauti, kun koko ajan tuossa lähelläkin kuuluu isot porukat huutavan. On (puistossa kylläkin) paljon väkeä myyjäisiä tms. En mene katsomaan.
    Mulla ei ole mitään asiaa facebookiin, vaikka olishan se kiva löytää joku nuoruuden ystävä, muuten ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli tyttäret ensin Face Bookissa aikanaan ja sitten innostuin itsekin siitä. Ja meillä on paljon tuttuja eri seurakunnista siellä..

      Poista
  6. Miä näin viime yönä jo untakin maskeista ;D Töissä niitä on joutunu pitämään jo maaliskuulta asti, mutta vapaa-ajalla en oo käyttäny kun päivystyksessä käydessäni. Näin unta, että menin kauppaan maskissa ja pitkähihaisessa suojaessussa ;D Muilla ei tietenkään ollu mitään. Silti unessa oli ihan selviö, että onhan ne laitettava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On varmaan ollut maskit mielessä, kun uniinkin tulee :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)