Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 30. elokuuta 2020

Sadepäivänä

Tervehdys vaan täältä melko sateiselta Uudeltamaalta. Johtuneeko sadepäivästä mulla on tylsyys, ja kaikki luovuus on kadoksissa.


Jotain piti tehdä, niin otin käsittelyyn tämän "rimpulan" tulilatvan. Tässä näätte minkälaiseksi hujopiksi se oli ikkunalla kasvanut.











Se vielä vähän kukkikin,mutta muuten alkoi olla jo harva ja ylikasvanut.










Leikkasin pitkistä oksista vain latvat ja laitoin juurtumaan veteen.










Tuossa vieressä on aiemmin istuttamani tulilatva, se on hyvin lähtenyt kasvuun. Tuosta rimpulastakin jäi vielä ruukkuun kasvua, niin annan sen olla toistaiseksi.









Eilen oli parempi sää ja piti lähteä Elmon kanssa metsälenkille, annoin Elmon olla alkumatkasta irti, tässä sille vielä kelpaa mun seura...









...mutta kun käännyin pitemmälle metsälenkille päin, niin ei tullut vaikka sitä huutelin, niin käännyin itsekin takaisin, se siitä lenkistä. Omapäinen kaveri on aina ollut, vaikka vanhemmiten on kyllä monessa muussa asiassa oppinut tottelemaan, ehkä se ei vaan jaksa enää pitemmälle lenkille lähteä.











Kahdelta  miehellä alkaa viimeinen näytelmä tältä kesältä Vivamossa, toivottavasti sade lakkaa siihen mennessä. On siihen vielä reilu puolitoista tuntia aikaa. Eikähän siellä edes välttämättä sada, sen verran on kuitenkin välimatkaa.



"Mitähän tekis jotta mainittais" sanoi äiti joskus... ei vaan itselläkään ole mitään mainittavaa halua mihinkään, ei innostusta. Vois kai sitä kohta mennä ruokalevolle, kun kerkisin jo syödäkin. Haukotus-terveisin Sesse


4 kommenttia:

  1. Onpa hieno tulilatva, oikein kaunis viherkasvinakin. Mulla on samanlaiset kukat, muttei ole kasvanut pituutta, on vaan tämän kesän ollut.
    Äitien sanonnat on samoja meilläkin ollut :)))
    Voi sun lenkkikaveria kun lähti omille teilleen. Väsynyt päivä ollut tänäänkin, vaikka sunnuntainahan pitäisikin vaan levätä enimmäkseen. Mieki oon ollut laiskana tänään sadepäivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa päivä täällä tänäänkin. Ei kyllä pahemmin sada.

      Poista
  2. Sama tuttu sanonta täälläkin :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)