Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 26. elokuuta 2020

Kirjoja sun muuta...





Juhannusruusu on alkanut taas kukkimaan. Kuva otettu viime viikonloppuna.








Ollaan nyt saatu raivattua se "rytökasa" naapurin tontilla ja palkinnoksi odottaa paljon tiilejä :)
Toissapäivänä kun käytiin viemässä romua jätepisteelle, niin roskalaatikon päälle oli jätetty laatikollinen kirjoja, mies otti sieltä kaikki sarjakuvakirjat ja Bonatza-kirjan, minä otin Jules Vernen kirjan .











Ajattelin, että jos se olisi yhtä hyvä kuin matka Maan keskipisteeseen.



Sitten eilen oltiin kaupungissa srk:n "lettukesteillä", jotka pidettiin ulkona isolla terassilla.(Oli herkut tarjolla, sekä suolaisella täytteellä olevia lättyjä, että hillon kanssa makeita, sekä mehua. Ja tietysti musiikkia ja Jumalan sanaa. Ja kaikki saivat loppuja lettuja kotiin vietäväksi. Tuo oli ihan luterilaisen srk:n järjestämä).
Samalla reissulla poikettiin kirjastossa, niin siellä olikin poistomyynti, josta kumpikin ostettiin eurolla yksi kirja. Minä ostin tämän Eira Pättikankaan kirjan: "Jäljet veräjällä". Olen sen lukenut joskus, mutta aina hyviä kirjoja voi myöhemmin lukea uudestaan.







Nyt olen kyllä lukenut kirjastosta aiemmin lainaamaani hengellistä kirjaa "Taivaan rajalla", joka kertoo kuolemanraja kokemuksista, kun ihminen on kuollut ja käynyt taivaassa,ja sitten kuitenkin palannut tänne ihmisten joukkoon (eli elvytetty tms.)
Sydämeni on iloinnut, kun olen lukenut sitä. Ihana taivas!



Kuten huomaatte olen melko "kaikkiruokainen" kirjojen suhteen, mutta joskus huomaan jo kirjan aloittaessani, että tuo ei ole minulle sopiva, niin en sitä sitten jatka.



Tänään käytiin lähikirjastossa, kun siellä oli vähävaraisille tarjolla maskeja, viisi kpl sai per henkilö. Huomenna sitten onkin "touhupäivä", kun ensin on kuntouttava ja sitten illalla Kylätalo-tilaisuus ekaa kertaa tänä syksynä.


Hyvää loppuviikkoa teillekin!

6 kommenttia:

  1. Miten minusta tuntuu kuin olisin lukenut tuon kirjailijan kirjoja, mutta ei vaan muista. Niin minustakin saattaa tuntua, ettei ole joskus luettavana mielenkiintoinen kirja, mutta annansille mahdollisuuden ja luen 50 sivua, sitten vähän lisää, jos ei vieläkään nappaa voi jäädä lukematta.
    Hyvää touhutorstaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäi vaivaamaan tuo Pättikangas, niin olen lukenut hänen kirjansa Myöhään kukkivat kukat. Ei ihan lemppari kai ollut, koska en muistanut sitä :) Toivottavasti päiväsi sujui hyvin:)

      Poista
    2. Päivä meni ihan hyvin :)

      Poista
  2. Olipa teillä siellä ihanat lettukestit! En ole koskaan lukenut Eira Pättikangasta, mutta pitäisi ehkä joskus tutustua. Se Taivaan rajalla on aivan ihana kirja! Kyllä sydän iloitsee, kun sitä lukee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohjolaasta elämänmenoa ja murretta hänen kirjoissaan.

      Poista
    2. Siis Pättikankaan kirjoissa.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)