Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 17. elokuuta 2020

Harmituksia


Tänään oltiin kaupungissa. Taas on ongelmia auton kanssa... kiukuttelin siitä vähän Herralle, mutta kyllä Hän sen kestää. Huomenna täytyy viedä korjaukseen, kun korjaamo oli tänään kiinni. Saa nähdä kauanko on sitten korjattavana, menee elämä taas vähän hankalammaksi.



Kirjastosta hain varaamani kirjan "Taivaan rajalla". Jossa on ihmisten kokemia kuoleman raja-kokemuksia. Ja kaupassa ja apteekissa käytiin.







Tänään on ollutkin vähän viileämpää, mutta taisi luvata taas lämpenevää. Aurinko kyllä paistaa, mutta tuuli on viileämpi. Kävin kyllä aurinkoisessa nurkassani ulkona juomassa kahvin. Se oli tarpeen, kun hetkeksi olin torkahtanut lukemisen jälkeen. (Tosin uneen olin kuullut oman kuorsaukseni välillä , voihan rähmä)...



Toivotaan autolle jatkopäiviä tai meille parempaa autoa! Aina saa niitten kanssa tapella! Mutta näillä mennään, tää on vaan maallista.




4 kommenttia:

  1. Toivottavasti autoasia ratkeaa! Auto on maalla niin tärkeä kulkupeli.

    VastaaPoista
  2. On se keljua kun autossa häiriötä. Pitäs osata korjata ite, ja pitäis olla sellanen auto jota osaa korjata. Nykyautot on niin sähköisiä, ettei niille mitään voi tehdä ilman sähköisiä testereitä.
    Ihan kiva kun oli jo yöllä viileämpää, ainakin sain nukuttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä aamuna ainakin oli melko viileää, ikkuna oli yön auki makkarissa, nyt laitoin päiväksi kiinni ja verhot kiinni, jos päivällä tulee kuuma.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)