Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 10. elokuuta 2020

Huonekalut kulkevat mikä minnekin...

Se miksi  "selasin"  niitä valokuva-kehyksiä , oli juuri tuo, että katsoin löytyisikö kehystä tuolle ihanalle kissa kuvalle...ja nyt kuva onkin jo makkarin seinällä vuoteeni vieressä :)











Tänään on sitten touhuttu kaikenlaista, kun mieskin on kotona. Hän kävi taas tyhjentämässä sitä "rytökasaa" ja minäkin olin purkamassa kärryä ja lajittelemassa jätteitä. Vietiin niitä myös jätepisteelle. Jätepisteellä oli laatikon sivuun nostettu  yhdistetty kenkäteline/penkki, poimittiin se autoon :) Ja siitä muodostui sitten järjestelyä eteisessä, kuistilla ja eteiskomerossa.



Eteisestä piti siirtää vanha lipasto kuistille, ja siellä oleva hylly meni purettavaksi. Pikku jakkarakin meni kuistille. (Ei sentään omin jaloin :).







"Uutta" kenkätelinettä/istuinpenkkiä ei voitu laittaa naulakon alle, vaan se tarvistsi tilavamman paikan, jonka se sai lipaston paikalta. Tässä on hyvä istuakin kenkiä pukiessa jos tarvitsee. Mies mielellään laittaa istuen kengät jalkaan.











Entinenkin jäi paikkaansa naulakon alle, koska niitä kenkiä reissaa pitkin eteisen lattiaa, nyt olis mahdollista, että ne olisivat telineissä. Saappaat on kyllä kuistilla. Muovinkeräys- ja toinen kierrätys-kori joutuivat nyt eteiskomeroon, sitäkin piti vähän järjestellä, että ne sinne mahtuivat.



Pyykitkin iloisesti hulmuilee narulla. Rakastan kuivattaa pyykkejä ulkona tuulessa. Kun syksy/talvi tulee joutuu taas alkukuivattaa pyykit kellarikäytävässä ja loppukuivattaa pikkuhuoneen seinätelineessä. Kesällä niihin tulee kesäisen raikas tuoksukin.











Kuvan nappasin olkkarin ikkunasta.


Kaupassa ja kahvilassakin kerittiin käydä kaiken muun välissä. Ihan lähikahvilassa tällä kertaa, kauppareissulla. Semmoinen päivä tähän mennessä.





8 kommenttia:

  1. Onpa sopivan mittainen paikkaansa tuo uusi kenkähylly! Hyvä löytö. Ihana aurinkoinen kesäsää, mukavaa päivänjatkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Minusta tuossa ekassa kuvassa on jotenkin kiehtova tunnelma. Ja kenkäteline näyttää varsin kätevältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On monipuolinen, kun on samassa kenkähyllyt ja penkki :)

      Poista
  3. Oikein hyvä kenkäpenkki, huh, kellä lie jäänyt tarpeettomaksi.
    Ihan parasta on kesäpyykin tuoksu, kun saa kuivua ulkona.
    Paljon olet touhunnutkin, ja siistiä tulee.

    VastaaPoista
  4. Kerrassaan mahtava löytö!.oliko vielä tuo patja valmiina,vai teitkö itse?
    Sehän on kuin tuohon tehty;)))
    Siistiä tulee,,ja hiukan tilaakin...uusille aarteille;))
    Mukavaa tiistaita!😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tuo pehmuste nahkasta ihan kiintonainen. Pikkuisen vetelämpi toisesta nurkasta, ehkä siksi laitettu pois, mutta se on pieni haitta. Ei haittaa käyttöä, kun se "vika" on vaan tuossa nurkassa.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)