Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 24. lokakuuta 2019

Tuli räiskyy nuotiossa...savu hiljaa leijailee...


Kuvituksena vanha kesäkuva nuotiolta...joskus..







Ensiksikin kiitos kaikille rohkaisevista kommenteista! Olette ihania!



Tänään oli tämän viikon työpäivä. Ihan mukavasti meni päivä, paitsi että kotiin tullessa olin väsynyt ja päätä särki. Meninkin kotona hetkeksi lepäämään, kun olin ottanut särkylääkkeen. Tiesin, että meille oli tulossa vieraita, ja toivoin että piristyisin. Niin kävikin,vaikka en nukkunutkaan.




Ystävät tulivat meille "nuotio-iltaan". Paistettiin makkaraa jokirannassa nuotiolla, juomana kuumaa mehua termoksessa ja limua. Elmo-koirulikin sai oman makkaran. Olimme saaneet myös ihanan gluteenittoman persikkapiirakan tuliaisiksi ystäviltä. Menimme sitä syömään sisälle jälkiruuaksi.
Olikin jo pimeää kun vieraat läksivät.




Eipä tässä oikeastaan muuta tällä kertaa, kaikkea hyvää teille <3 "Nähdään" taas!





6 kommenttia:

  1. Täällä varsinais-suomessa ollaan saatu nauttia lämpimistä ja aurinkoisista ilmoista, niin että kuuma on tullut kävellessä, vielä olisi mahd.grillata,kun kaasupullo on siltä varalta ulkona, itselleni grillaan aina broileria,mies syö makkarat.
    Ite olin tänään onway sr.ssa opetuslapseuskoulussa,aina oppii jotain uutta,ja se seurakunta yhteys on niin tärkeä ,kasvaa ja rakentuu,valmiiksi kun ei täällä koskaan tulla.
    Sinulla on hieno juttu kun voit käydä siellä auttelemassa ja saat olla hyvässä ilmapiirissä toisten uskovien kanssa,sen työn teet Herralle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen olikin aurinkoinen päivä täälläkin. Nyt on taas harmaata. Tuo työ on hyvä, ja samalla tulee se aktiivi-malli täytettyä :)

      Poista
  2. Kiva että päivä meni kuitenkin mukavasti ja tuollaiset nuotio-illat on sitten ihania! Onkohan mitään niin hyvää kuin nuotiomakkara..nam:) Mukavaa syksyn ja lokakuun jatkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde! Yllättävän hyvältä maistuikin tuo makkara eilen ulkona :)

      Poista
  3. :)nuotion savuinen tuoksu lemahti nenääni,paras makkara tulee nuotiolla:)
    Mukava kuulla että päiväsi meni hyvin.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole erityisen ulko-ihminen syksyllä/talvella,mutta kun oli tarpeeksi päällä ja istuin vähä sivussa savusta (kun silmät kirvelee herkästi), niin olihan se ihan mukavaa.. Ja työpäivä tosiaan meni hyvin.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)