Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Talvi-aikaa



Terveiset taas sumun keskeltä! Mies lähti käymään luteriaisessa lähikirkossa. Minä en innostunut mukaan. Vähän väsynyt olokin on kellojen siirtelyn lisätunnista huolimatta. Pyykkikoneen laitoin pyörimään ja puita uuniin. Kaivataan lämpöä.





Eilen yläkerrassa käydessäni ihailin Rasmusta, joka oli mennyt ylä-aulan sohvalle ison nallen "syliin" nukkumaan. Hain kameran ja ajattelin ottaa siitä kuvan, mutta Rasmus oli toista mieltä... rupesi vaihtamaan asentoa, nuolemaan peppuaan ym. :) Otin useamman kuvan, vain tämä oli edes jonkinlainen. Ei hän halunnut olla kuvattavana.












Eilen illalla katsottiin tv7:lta hengellinen elokuva ekaa kertaa, niitä ilmeisesti tulee joka lauantai. Oliko se nyt ilta 9:stä eteenpäin. Siinä kerrottiin pojasta/nuoresta miehestä jonka koulussa tapahtui kouluammuskelu ja hänen veljensä sai surmansa. Perhe muutti uuteen paikkaan, uuteen kouluun, jossa kaikki hengellinen oli kiellettyä, mutta loppu hyvin,kaikki hyvin.





Leppoisaa sunnuntaita ja talvi(normaali)aikaa teille!

6 kommenttia:

  1. Hyvää talviaikaa!!!
    ;)niin saatin taas tunti lisää vuorokauteen:)
    Ihana kuva Rasmuksesta,erittäin kaunis sängynpeitto Sinulla:)
    On se vaan kumma nu koiruuet ja killit,heti kun napppat kameran ,häipyy,,tai muuttaa asentoa,eivät tykkää "selfiestä" :))
    Oikein kirpakkaa sunnuntaita:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se aina onnistu kuvan otto...joskus sentään :)Täällä satoi pikkuisen räntää.

      Poista
  2. Talviaikaan siirryttiin ja heti alkoi taivaalta tulla räntää.
    Rasmus-söpöläinen on löytänyt pehmoisen ja lämpimän unipaikan. Muistan, kuinka vaikea oli Juusoakin kuvata. Heti kameran nähdessään se joko alkoi pyörimään tai sitten tunki nenänsä suoraan objektiiviin.
    Leppoisaa sunnuntai-iltaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Between! Ei se kuvaaminen aina kisuille sovi.. Täällä satoi myös vähän räntää.

      Poista
  3. Voihan söpöliini, tietää että talvi tuli ja karhun viereen on nukkumaan mentävä!
    Kyllä tuntui kylmältä tänään. Läksin samoissa vaatteissa kävelylle kuin viikon oon kulkenut, mutta nyt tuli jo vilu. Talvitakki ja pipo oltava. Kai talvikengätkin, kun alkoi nilkkoihin koskemaan kävellessä. Kylmä?
    Kävin taidemuseossa ja kävelyllä. Tullessa alkoi sataa ihan kuin pieniä nastoja, eli Lumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en käynyt ulkona muuta, kuin lintulautaa täyttämässä... täällä satoi vettä osan päivästä ja vähän räntääkin. Ja jostain kumman syystä on koko päivän väsyttänyt:( Jos olisi ulos mennyt, niin ehkä olisi piristynyt...vaan ei huvittanut.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)