Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 18. lokakuuta 2019

Sumun keskelläSumuinen perjantai aamu. Eilinen kiireinen päivä (soppakirkon työpäivä ja illan Kylätalo-tilaisuus) ohi ja kaikki meni hyvin. Siitä huolimatta, että mulla on ollut parina päivänä kummallista huimausta, varsinkin jos kumartuu alaspäin, niin pitää ottaa jostain kiinni, kun tuntuu että kaatuu. Ja välillä huimaa ylös katsoessakin. Ei päivää, ettei jotain vaivaa ...hmm.. Hieno siunaus oli kyllä, että esim. kylätalolla pystyin poimimaan lattialta kuihtuneita lehtiä, joita oli tullut kenkien mukana sisälle,ilman että rupesi huimaamaan.Olen miettinyt onko tuo niskajumista johtuvaa vai asentohuimausta. Niska on ollut kyllä kipeä. Laitoinkin viestiä tutulle hierojalle,olisin päässytkin maanantaina tai tiistaina, mutta kumpikaan aika ei sopinut mulle/isännälle. Katsotaan, näen hänet kyllä viimeistään sunnuntaina, niin voidaan katsoa aikaa. Katsoin netistä tuosta asentohuimauksesta, niin siihen ei taida hieronta auttaa, mutta niskajumiin se auttaisi.
Tänä aamuna on kyllä väsyttänyt, vaikka suht "ihmisten aikaan" heräsinkin, eli puoli kahdeksalta. Varmaan eilinen "touhupäivä" vaatii veronsa. Illalla toivottavasti pääsee seurakuntaan piristymään :) Hyvää alkavaa viikonloppua ystävät!8 kommenttia:

 1. Tuo asentohuimaus...rienaa meitä kuuskymppisiä.
  Vaikka olenkin luvannut!!,että en jaa:))asiantuntija neuvoja:))))))
  Kerron kuitenkin :mitä minun omalääkärini sanoi:joka aamu kun heräät ja olet nousemassa sängystä,:käski tehdä seuraavasti:Leuka rintaa...Sitä ohjetta olen noudattanut(teen useammam kerran samoin puoli ympyrää pään kanssa)
  Ihanan syksyinen ,sumuiset kuvat
  Sydänlämpöistä:) viikonloppua!,Sinulle Sesse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Ja kiitos vihjeestä, olen nyt "jumpannut" niskaa,tänä aamuna sängyssäkin kääntelin päätäni :) Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Näin se vaan on, monenlaista kremppaa voi tulla. Huimauskin voi johtua niin monesta asiasta.
  Nämä säätkin taas väsyttävät, ainakin siltä tuntuu. Tähän on vaan totuttava, kun vaan pimenee taas monta kuukautta.
  Aina jostain löytyy joku piristävä asia, toivotaan.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että aina jotain piristävää löytyy :) Samoin sinulle kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Toivottavasti huimaus menee pian ohi. Asentohuimaukseen ei tosiaan hieronta auta. Mullahan sitä on myös ollut. Välillä voi olla pitkätkin ajat ettei se vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinullakin on ollut! Minusta tuntuu kyllä, että minullakin on sitä. Toisaalta niskajumi voi ehkä lisätä sitä...

   Poista
 4. Ikävä vaiva tuo huimaus. Kun kerran niskasi on ollut kipeä, voisihan se varmaan johtua siitä. Minuakin väsytti pahasti eilen aamulla, mutta sain lähdettyä kävelylle, ja siellä raikkaassa ulkoilmassa virkistyi kummasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään minullakin on ollut pirteämpi päivä, vaikka harmaus vaan jatkuu... Eilen poljin kuntopyörää ja miehen kanssa käytiin kävelemässä kera koiran.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)