Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Pientä elämää

Punaiset lehdet...laulettiin vanhassa laulussa...vaahterasta maahan leijaa, kesä on mennyt, syksy jo soittelee... Muistatteko?Nuo ei kyllä ole vaahteran lehtiä. Pihatien varresta nappasin kuvan. Olisiko nämä :)
Tänään olisi illalla Laulusiskojen tapaaminen. Sinne siis, toivoen ettei maha kovasti kupli. Uskotaan, että se hyvin menee. Lääkettä varmuudeksi,vaikka ei sekään aina auta. Huomenna sitten taas työpäiväkin. Äsken laitoin ruokaa,riisiä ja gluteenitonta broileri-kastiketta. Lautaselle lisäksi vihanneshöystöä ja raejuustoa. Hyvää oli. Pyykit pitää mennä ottamaan koneesta ja ripustaa kellari-käytävään kuivumaan. Enää ei viitsi viedä ulos,kun säät on mitä on.

Vanha rähjääntyneen näköinen kaktus innostuu taas kukkimaan kesän jälkeen,kun oli ulkona kesän. Toivottavasti jaksaa aukaista kukkansa.


Ja tämä orkidea kukkii edelleen, nyt askartelukaapin päällä korkeuksissa.

4 kommenttia:

 1. Ihanat kukat, kohta on kaktuksessakin! Mulla tuskin kukkii, kun ei voinut ulos laittaa kaktuksia.
  Eilen just laulettiin vanhusten kanssa tuota laulua, kun olin vapaaehtoisena viemässä laulutilaisuuteen. Syyslaulut ovat niin haikeita aina, kuten tuokin laulu...suvi on mennyt iloni raukenee...Mutta karjalassa oli oli sanonta, että ilo pintaan...

  VastaaPoista
 2. Ihanan punaiset lehdet! Mukavaa iltaa sinne.

  VastaaPoista
 3. Onpa upean punaiset lehdet ja kauniita kukkia. Toivottavasti pysyt kunnossa ja pääset Laulusiskojen tapaamiseen ja töihin!

  VastaaPoista
 4. Huomasin omissakin kaktuksissa nuput. Kesän viettivät pihalla, kuten sinunkin.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)