Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 21. lokakuuta 2019

Maanantain pohdintoja




Heissan! Tänään sain ommeltua tytön huppariin vetoketjun. Hän joskus aikaisemmin jo sitä kysyi, mutta silloin en jaksanut siihen paneutua... mutta nyt kun se oli minulla pyykissä, niin päätin yllättää hänet. Eipä ilman ongelmia mennyt tuokaa vetoketjun ompelu,kun olin ommellut molemmat vetoketjun puoliskot, niin huomasin, kääk!, että toinen vetoketju oli eri tasossa kuin toinen :( Eihän siinä auttanut muu kuin purkaa toinen puoli ja nyt MUISTAA KATSOA, että vetoketjun päät olivat samassa kohdin. No mutta, nyt se on tehty. Ei siitä täydellinen tullut, mutta kelpaa. Parempi kuitenkin,kuin entinen,joka oli rikki.





Menin tämän jälkeen alas suunnittelemaan , mitä tänään syötäisiin... sitä mitä kaapeista löytyy... ja siitähän syntyi gluteenittomista jauhoista tehty pitsa.Jämä aineista.
Pohjaan laitoin ruoka-öljyn tilalle fetajuusto-purkin öljyä, se antaa ihan hyvän maun.
Pohjan päälle ketsuppia, kahta erilaista lenkkimakkaraa pieninä paloina, vähän pekonia, kanttarellejä, minitomaatti paloja, pitsamaustetta ja Emmental-juustoraastetta. Ja hyvää oli.












Mies tuli juuri ruuanjakelu-keikalta ja toi samalla meillekin jotain ruuan lisää. Osa oli vielä jäässä, niin sai laittaa suoraan pakstimeen "pahan päivän varalle". Tänään hänellä on vielä iltamenoakin.



Itsellä on vasta huomenna menoa. Nyt lähden kurkistamaan postilaatikkoon.



6 kommenttia:

  1. Ompeluhommat on vaan sellasia, ettei ihan herkästi aloita, muttahyvä kun lopulta onnistui.
    Herkullisen näköinen pitsakin tuli.

    VastaaPoista
  2. Vetoketjun ompelu kuulostaa aivan hurjalta puuhalta, onnistuakseen. Itse kun saan juuri ja juuri ommeltua uuden napin pudonneen tilalle.
    Herkullisen näköistä pizzaa, pitäis huikata miehelle, että tekis jonain päivänä. En oikein tykkää kun se kokkaa, kun siitä tulee niin kova sotku, jonka minä joudun siivota. Mutta ehkäpä se menee silloin tasan.
    Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei mies tee juurikaan ruokaa... Kiitos samoin mukavaa viikkoa :)

      Poista
  3. ;)) tuli mukavaa postia? :)
    voi ei ja minä oon aina tykänny vetoketjun ompelusta,
    ja kaikista korjaus ompelemisesta tykkään...entaamisesta ruukaan sanua :))
    Ihana herkullisen näköinen pitsa,nam!!
    Oliko helppo työstää noilla jauhoilla ,tarttuiko kaulimeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postissa tuli lasku, tietysti, ja kutsu silmälääkärin tarkastukseen, mutta minä aion mennä vasta kun on ilmais-tarkastus, niitäkin kun on välillä. Pitsa oli/on maukas minusta ainakin, minä teen aina pannupitsaa, niin en sitä kaulitse, vaan levittelen vain pellille :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)