Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 25. lokakuuta 2019

Arki-kauneutta




Harmaata syyspäivää eilisen aurinkoisen jälkeen. Näyttää siltä, että siellä jotain tihkuu taivaalta, Elmokin halusi sisälle pihalta. Ja Rasmus, joka oli yön ulkona, tuli hellyyden kipeänä sisälle ja tarpeeksi hellyyttä saaneena meni yläkertaan nukkumaan <3 Äsken kun tyhjensin astianpesukonetta, ihastelin taas värikkäitä astioitani, ne on arki-kauneutta,joka lämmittää mun mieltäni. Suurin osa kirpparilta tai saatuja. Ihanaa, kun arjessa on värejä, ettei ole yhtä harmaata kuin ulkona.



















Toissapäivänä keitin melko ison annoksen raparperi-kiisseliä, ja jätin sen kylmään eteiseen jäähtymään. Eilen taas kun oli työpäivä ja vieraat, ei sitä kerennyt syödä, tänä aamuna sentään muistin laittaa sitä puuron kanssa lautaselle aamulla. No, toivotaan, että se viileässä säilyy hyvin, voi kermamaidon kanssa syödä, siksi kermamaidon, kun oltiin saatu purkillinen ruokakermaa, niin sitä voi laittaa maidon joukkoon :) Tänä aamunakin laitoin kauramaidon lopun joukkoon.




Taas ollaan loppukuun viimeisessä viikossa, niin iso pino laskuja odottaa rahaa ja maksajaa... ja me myös :) Onneksi on vielä elämiseen ja bensaan kuitenkin, ja onhan meillä rikas Isä :)

8 kommenttia:

  1. Ihanasti sanottu, että arjessa on värejä ja se ilahduttaa! Minäkin juon kahvia parhaillaan kelta-ruskea-oranssista kukallisesta retromukista :-) Joskus nuorena kirppikseltä ostin parin, toinen on vielä ehjä. Tämä sointuu syksyn ruskaväreihin, maassa oleviin vaahteranlehtiin. Sikäli ei onneksi vielä ole harmaaksi koko maisema muuttunut.
    Toivottavasti riittää rahat laskuihin, se on täälläkin ikuinen huolen aihe. Mutta kun juuri ja juuri selviää, niin se tuo iloa, että pärjää kumminkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on :) Täällä on suurin osa maassa olevista lehdistäkin ruskistunut, mutta ruoho on kirkkaan vihreää ulkona sateessa :)

      Poista
  2. Perjantain kaunein sana" arki-kauneutta".
    väri pitää olla,sitä silimänruokaa....
    samoja mietteitä täälläkin..
    loppukuukausi..nippulaskuja kuunvaihetta odottaa...Onneksi vakituinen tulo"pienet eläkkeet",ja sen mukaan mennään
    Minä uskon myös että TaivaanIsä pitää huolen omistaan :))
    Oikein ihanaa "värikästä"...viikonloppua!Sinulle Sesse!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinulle Liisa täältä vesisateen keskeltä taas kerran :)

      Poista
  3. Kyllä tähän vuodenaikaan kaipaakin jotain piristävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Värit on jo aika vähissä luonnossa, paitsi, niinkuin tuossa Sailalle sanoin, että ruoho on vielä kirkkaan vihreää ikkunan takana.

      Poista
  4. Oikein piristäviä astioita sulla. Jossain vaiheessa minäkin päätin että ostan vain sellaisia astioita jotka tuottaa iloa kun niitä käyttää. No nyt ei tarvii yksin paljoa astioita, pari lajiansa riittää.
    Toivottavasti rahaa tulee tarpeeksi laskuihin ja muuhun.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)