Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 5. lokakuuta 2019

Kylmä yö...




...on ilmeisesti ollut. Minulla palelun lisäksi muutenkin vähän huono yö. Oli kumma vaikka kuinka lisäsi vaatetta ja peittoa ja vaihtoi sänkyä, niin aina oli
varsinkin jalat ihan "jäässä", eikä muutenkaan saanut unta. Aamusta sitten sain paremmin nukuttua ihan omassa sängyssä.





Aamulla onneksi mies oli laittanut tulen alakerran kakluuniin lähtiessään ja minä lisäsin vaan puita ja laitoin ylös tulet. Vintistä kaivoin talvivaatteita miehellekin, omat toin jo aikaisemmin. Aikoinaan pojalta saamani "suolakivi-lyhdyn" toin alas vintistä ja pistin palamaan, kauniilta näyttää.












Hyvä ilta oli eilen seurakunnassa, ja oli kiva kun eräs pariskunta oltiin saatu mukaan, heistä mies oli kai ensimmäistä kertaa, ja tykkäsivät tilaisuudesta.Vaimo oli joskus pari vuotta sitten käynyt. Maija Haikosen puhe oli hyvä,kuten yleensä aina. Täälläkin satoi ihan pikkuhiven räntää eilen. Onneksi ei enempää, meillä on vielä kesärenkaat. Kohta kai ne pitää vaihtaa, jos tätä menoa kylmeneminen jatkuu.






Olkaahan varovaisia liikenteessä, siellä missä on jo lunta tai jäätä.

4 kommenttia:

  1. Tuo suolalyhty on tosiaan hyvin kaunis! Meilläkin vielä kesärenkaat:( Ensi viikolla on niiden vaihto.

    VastaaPoista
  2. Ulkona on nyt kylmän kaunista, sentään viiteen asteeseen noussut lämpötila.

    VastaaPoista
  3. On kaunis suolalyhty! Syksyllä yksi parhaista asioista on juuri takkatuli tai muu vastaava, jonka ääressä saa lämmitellä. Talvivaatteet pitäisikin kaivaa pian esiin... Eilen kun kävimme kävelyllä, täälläkin satoi vähän aikaa rakeita. Lunta ja räntää ei ole täällä vielä tullut. Ihanaa, että teillä oli siunattu kokous!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla tuosta suolalyhdystä, kun siinä oli tuikku, tuli mieleen persikka :) Kaunis se oli pitkästä aikaa.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)