Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 8. maaliskuuta 2019

Uusi kone ja vanhoja kuvia




Eilen ostimme uuden pesukoneen, päältä täytettävän taas vaihteeksi. Siitä onkin aikaa, kun mulla oli edellinen päältä täytettävä.
Muistelin eilen juuri miehelle, että kun joskus 90-luvun loppupuolella mulla oli pieneen tilaan mahtuva päältä täytettävä, niin kun se linkosi pyykkejä, nuorimmaiseni, silloin pikkuinen, meni joskus istumaan sen päälle. Linkouksen kyytiin :)





Meillä on myös valokuva jossa tyttö istui pesukoneessa, johon mies oli hänet nostanut. "Ai näin teillä lapsia pestään" kommentoi silloin eräs tuttava kuvaa.




Laitoin juuri pesukoneen päälle. Tunnin pesun sekapyykille. Ja varalle pesuvadin poistoletkun alle, jos sattuu että sieltä vettä vielä vähän valuu...se tietäisi isännälle kiristys hommia. Oli muuten vaikea saada pesukone kellarikerrokseen, kun sinne on jyrkät ja kaartuvat raput. Naapuri oli miehen kanssa sitä siirtämässä...ja kun siinä ei ollut oikein yläpuolella paikkaa mistä saisi pideltyä kiinni, kun toisen piti olla yläpuolella pitämässä kiinni ja toisen alempana rapuissa. Ei kyllä miehen kanssa kahdestaan olisi sitä saatukaan. Joten kiitos avuliaalle naapurille!





Öljyautokin kävi tuomassa öljyä tänä aamuna. Sellainen "nuori poika" sitä ajoi. Mitä vanhemmaksi itse tulee, niin sitä nuoremmilta näyttävät nuoret lääärit, autokuskit ynnä muut. Ihan poikasilta.




Ulkona on harmaa sää, niin vähän kevään uskoa tarvitaan. Joten vanhoja keväisempiä kuvia.


















Kyllähän se tämä aika tulee ennen kuin huomataankaan.












Sitä odotellessa :)



ps. tuossa alakuvassa Elmon kaverina meidän entinen Bussekin vielä.




















11 kommenttia:

  1. Toivottavasti koneen letkuliitos ei vuoda. Päältätäytettävä minullakin on, kun se vie niin vähän tilaa, ja tykkään kyllä kovasti. Tosin ei kai sillä väliä ole, kunhan pesee!
    Aivan ihanat alkukesän kuvat. Tuo aika on ihan justiin, kynnyksellä jo ollaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevään kynnyksellä, ylimmällä rapulla...tästä laskeudutaan kevääseen ja kesään :)

      Poista
  2. Onnea uudelle pesukoneelle ja hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista
  3. :)pesukone tärkeä :)myös näin # Naisten päivänä:)#
    Ihanat kesä kuvat.....tulisit jo kevät;)
    hyvää Naistenpäivää Sesse!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kevät keikuen tulevi ja kesäkin aikanaan. Kevät on tämän ihmisen parasta aikaa :) Hyvää naisten päivää sinullekin Liisa!

      Poista
  4. Hienoa, että sait uuden pesukoneen. Ilman olisikin vaikea olla.
    Oikein hyvää naistenpäivää ja viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  5. Kiva kun saitte uuden koneen! Niin kauniita kuvia, tulisipa se kevät jo pian! Ihanaa naistenpäivän iltaa ja mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  6. Hyvä kun nyt on uusi kone! Toivotaan että on hyvä kone. Mulla oli entinen päältätäytettävä ja kesti hienosti yli 20 v. Mutta se hyppi linkouksissa ja muutenkin jo jouti ennen muuttoa hävittää. Tänne ostin sivusta täytettävän ja nyt se mahtuu uuteenkin asuntoon, sinne ei olisi käynyt päältä täytettänvä ollenkaan.
    Joo kait se kesä tulee kunhan on kaikki lumet ensin tulleet pilvistä pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä satoi eilen illalla vettä kovasti, yöllä sitten oli tullut vähän lunta. Toivotaan, että on hyvä, vaikka onkin vain kahden vuoden takuu...mutta oli pakko ostaa halvemmasta päästä...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)