Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Huh helpotusta!




Tänään kävi sellainen pelästys, että yhtäkiä läppäri sanoi poks ja pimeni! Minä jo tosiaan pelästyin, että nyt jäädään ilman konetta, vaika laskutkin maksetaan nykyisin koneella... ja bloggaamaanaan ei pysty...
Laitoinkin Whats Appiin omaan perheryhmäämme viestiä, että nyt kone poksahti, että onko kellään ylimääräistä konetta... Vanhimmalta tytöltä tuli viesti, että heiltä saa ainakin lainaksi.







Moneen kertaan olin koittanut saada konetta päälle, mutta ei... Kuitenkin kun olimme välillä olleet asioilla, niin kotiin tultuamme laitoin koneen kokeeksi toiseen pistorasiaan ja ihme ja kumma...se meni päälle! En vieläkään ymmärrä missä oli vika. Mutta helpotus, että kone toimi!!







Illemmalla innostuin laittamaan vähän jo kotia pääsiäistä kohti. Ainakin kuistia lisää. Vaihdoin harmahtavat sivuverhot tähän ihanan väriseen kappaan...














...ja istuinurkkaukseen vähän keltaista...tuo pöydällä oleva liinakin on keltaruutuinen, vaikkei se oikein kuvassa näy. Tuolilla itse tekemäni tilkkupehmuste.















Myös keittiöön vaihdoin kevätverhot, vaikka ikkunat on vielä pesemättä. Pesen myöhemmin,koska nyt paistoi ilta-aurinko ikkunaan. Pitkästä aikaa laitoin nämä Maija Isolan Appelsiini-kangasta olevat verhot. Olenkohan kirppikseltä nämä joskus ostanut. Tuo limenvihreä on myös niin keväinen väri. Aika lyhyet ovat nuo verhot, mutta ei kai se keittiössä haittaa, on ne joskus ennenkin olleet. Aika pitkään olivat tässä välillä vintissä.














Huomenna onkin sitten taas työpäivä Soppiksella. Ja myös Kylätalo-tilaisuus sen jälkeen illemmalla. Joten touhukas päivä. Hyvää viikon puoliväliä!

10 kommenttia:

  1. no huh´´´nuo sähkö jutut on niin pelottavan arvaamattomia?
    hyvä että kone pelittää:))...kun kaikki asiat hoidetaan nykyään netissä:)Tarpeellinen,ei ylellinen turhake:)))
    Kauniit verhot laitoit kuistille,kylläpä piristyi myös tuosta keväisestä tuolinpäällisestä,,kuisti:)))
    Aivan uskomattoman ihanat nuo keittiön verhot...huokaus!!!
    just mun väri tuo lime:)))
    Oikein mukavaa työpäivää!!touhukasta sellaista:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Touhukas päivä takana, töineen, vieraineen ja kylätalo-tilaisuuksineen. Hyvin menivät kaikki :)

      Poista
  2. Ilman tietokonetta ei enää oikein pärjää, joten niiden oikuttelu aiheuttaa välillä säikähdyksen hetkiä. Onneksi läppärisi "toipui".
    Appelsiini-verhot ovat kauniin keväiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tosiaan läppäri toipui :) Ja kiva kun on keväisiä värejä!

      Poista
  3. Onneksi se kone rupesikin toimimaan! Sulla on kyllä ihanan keväisen näköistä. Tykkään noista väreistä.

    VastaaPoista
  4. Kylläpä se säikäyttää, joskus on itellekkin käynyt niin. Heti tulee mietittyä, mistä uusi läppäri. Ei nykyisin oikein pärjäisi ilmankaan. Onneksi selvisi sun kone! Usein auttaa jos sulkee kunnolla, lepo auttaa :)
    Mie oon levännyt avaamatta konetta aina välillä jonkun päivän.
    Ihanat kevätvärit!

    VastaaPoista
  5. Enpä ole huomannut että poistit blogini lukijana, en ole ehtinyt edes avaamaan konetta, kun olen yli kuukauden jo ollut hoitamassa äitiäni Lieksassa, vaikka hän on terv.keskuksessa, niin olen käynyt syöttämässä häntä monta kertaa päivässä, ja ollut ihan iltaan asti, välissä oli yhdet hautajaisetkin,ynm.ynm. kun on kuukauden pois blogi maailmasta, niin ei enää muista, ketäs täällä olikaan, tarttis laittaa jotain pientä kuvaa blogiin vaihteeksi.Oikein keväistä teillä, niin sitä alkaa kevät ennemmin etelä suomessa, kuin Lieksassa,jossa vielä valtavia lumivuoria ja täysillä hiihtävät. tosiaan nuo värit ovat piristäviä teillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sinä olet siellä Pohjois-Karjalan maisemissa. Täällä tosiaan alkaa lumet jo vähetä. Voimia sinulle sinne!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)