Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 26. maaliskuuta 2019

Pirteä pinkki




Tänään olimme kaupungissa ja mun ehdotuksesta kävimme myös kirppiksellä pitkästä aikaa. Paljon oli tavaraa, mutta harvemmin tuolta kirppikseltä löydän mitään. Yksi löytö tuli sentään tehtyä. Mulla kun on "harvinaisempi" kännykkä, jonka aikanaan ystävältä sain, niin en siihen ole kirppiksiltä löytänyt koteloa. Joten se aina liikkeellä ollessa hukkuu laukun uumeniin...josta sitä saa sitten kaivaa, jos se sattuu soimaan.
(Se on muuten Samsung Galaksi 4 S Mini).






Tänään sitten löysin sieltä kirppikseltä tämmöisen lompakon, jossa oli samassa kännykkäkotelo. Pirteän pinkin. Kolme euroa maksoi ja oli ihan uusi :)












Eli toisella puolella on paikka kännykälle ja toisella puolella paikka korteille, seteleille ja kolikoille. Kiva <3 Jos nyt kännykin löytyisi laukusta helpommin, sekä kokonsa, että kotelon värin puolesta.
Ei hukkaan mennyt sekään reissu.





Aurinkoinen päivä ollut, aamulla oli pakkasta kymmenisen astetta, iltapäivällä lämmintä noin 5 astetta ulkona, kuistilla 10 astetta.





Eipä tässä muuta kummempaa, kuin hyvää päivän jatkoa!




10 kommenttia:

  1. Onpa kiva ja kätevä kotelo! Ihana aurinko ja keväinen sää tänään :-)

    VastaaPoista
  2. ihanan värinen:)
    edullinen kirppis-löytösi:)
    (minulla samasta materiaalista olkalaukku ja just samanvärinen:)

    VastaaPoista
  3. Hieno! Ja varmastikin kätevä myös, kun on kaikki samassa:)

    VastaaPoista
  4. Todellinen löytö! Käytännöllisen oloinen ja upea väri.

    VastaaPoista
  5. Tilasin eilen ittelleni uuden kännykkäkotelon. Sen pitäisi olla nimen mukaan pinkki, mutta minusta enempi persikan värinen. No, maanantaina pitäisi tulla postilaatikkoon...saa nähdä! Hyviä löytöjä on mukava tehdä!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)