Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 16. maaliskuuta 2019

Raivaus-päivä




Mies on vaihteeksi näytelmä-harkoissa ja minä sain jatkaa rauhassa eilen alottamaani askartelu-kaapin siivousta. Mutta sitä ennen, heti aamulla huomasin, että nyt se on tapahtunut, orkidean suurin silmu on poksahtanut auki!












Sain tuon orkidean ystäviltä viime kesänä, ja onneksi olen saanut sen pidettyä hengissä :)






Askartelukaapista saain heitettyä turhaa pois, ja laitoin tuunaamiini laatikkoihin (muistatte varmaan ne joulun suklaarasiat) kaikenlaista pientä säilytettävää. Heitin myös pois vanhat kalenterikirjani, koska mulla on päiväkirjaa pidetty samoilta ajoilta, niin niissä on laveammin selitetty samat asiat. Tämän yhden jätin, kun siinä on niin kauniita kuvia, että siitä voisi ottaa kuvia vaikka kortti-askarteluun.













Nyt askartelukaappi näyttää ihan sopivan tilavalta. Ei siellä tietenkään kaikki askartelujutut mahdu olemaan, mutta ne jotka on, ovat siististi. Toistaiseksi, hmmm :)













Olen jo ison muovikassillisen kohta saanut ihan turhaa roskaa pois askartelupöydältä ja -kaapista. Nämä kreppipaperit tarjoan oman srk:n pyhäkouluun, jos tarvitsevat...tai sitten annan pois Roskalava-ryhmässä.















Jätin kyllä itsellekin vähän, jos tulee jotain kokeiltua, mutta kun en enää ole pyhäkoulu-opena, niin ei tarvii niin paljoa.






Leena Lumin blogissa oli viimeksi kirja-esittelyssä Karin Ehrnroothin kirja: Vinoon varttunut tyttö. Kiinnostuin siitä, mutta kirjastossa ei ollut, kun katsoin koneelta. Onneksi katsoin koneella muuten hakuna, niin löysin sen divarista ja tilasin heti, kohtuu hintaan sain. Tai saan, kun ensi viikolla se varmaan tulee.







Jos jois päiväkahvit ja jatkais raivausta. Elmon kanssa kerkisin jo käydä sauvalenkilläkin. Ja sitä ennen paistoin kakluunissa Elmolle ja mulle makkaraa :) Se oli lounas, jälkkäriksi kahvi-kaakao kiisseliä vadelmahillon ja kauramaidon kera.










Mukavaa päivää itsekullekin!

6 kommenttia:

  1. Onpa siistin näköinen kaappi, on niin kivaa, kun tavarat löytyvät.
    Tällaisena sadepäivänä pitäisi varmaan olla koira, että viitsisi lähteä mihinkään lenkille! Ulkona oli kyllä pakko käydä tarkastamassa kukkien piipot, kun sade on vienyt lumia niin tehokkaasti mennessään. Maa on paljastunut taas ihan hurjalla vauhdilla.
    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina ne hetken aikaa pysyvät siistinä kaapitkin :)

      Poista
  2. Hei tulin vierailulle . Siivousta olen minäkin tehnyt muutamissa laatikoissa ja mukavaltahan se tuntuu kun saa ne järjestykseen. Minä asun ihan Vivamon lähellä ja samalla ilmeisesti teitäkin. Hienoa että olet saanut orkideasi uudelleen kukkimaan. Minulla on puutarha blogi mutta talvella kun puutarha hiljenee niin postaan käsitöistä, sisustuksesta ja leipomisesta. Tervetuloa kurkkaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me asuttiin ennen Ojamolla,mutta nyt asutaan 30 km päässä. Paljon kyllä kaupungissa käydään.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)