Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Pilvistä sunnuntaita! (ja kesäaikaa)



Siirtelin jo illalla osan kelloista kesäaikaan, etteivät unohdu. Osa vielä mittaa talviaikaa. Talossa kun on aika monta kelloa :) Joskus oli olkkarissa 4 kelloa, nyt ei enää kuin kaksi :) Keittiössä ja pikkuhuoneessa molemmissa yksi, makuuhuoneessa yksi + kummankin kelloradiot, ja saunan pukuhuoneessa 1.(Se on isäntää varten, etteivät tv-ohjelmat (esim. urheilu) mene sivu suun...tai tässä tapauksessa sivu silmien.





Tänä aamuna heräsin puoli kahdeksalta kesäaikaa. Mies on ollut viikonlopun näytelmä-harkoissa.Ulkona on harmaa, pilvinen sää. Aamulla taisi sataa vähän vettä, kun Elmon turkki oli märkä, kun tuli aamupissalta. Nurmikko on jo lähes sula. Eilen kuvasin kukkien alkuja kukkapenkistä.



















Elmon kanssa kävimme pienellä lenkillä eilen, nyt on saanut jo jonkun aikaa nastakengät vaihtaa isännän mulle ostamiin kumppareihin. Tie on jo jonkin aikaa ollut sula. Elmolla on hirveä, paksu talviturkki, se täytyy tässä joskus parturoida, mitä se inhoaa hyvin syvästi! Siitä ei yksin selviä.












Eilen näin ensimmäiset kaksi peuraa tuossa vastapäisellä pellolla, ne aina siinä keväällä viihtyvät. Hyvää kevättä ja kesäaikaa, vaikka en kellojen siirtelystä tykkääkkään.






5 kommenttia:

  1. Käväseppäs ,lukemassa sähkis-postin:)
    Aurinkoista sunnuntaita! Sesselle!!

    VastaaPoista
  2. On teillä kevät jo pitkällä,...
    Ihana tuo "mörkö-Elmo":)
    Meillä kellot vielä talavi ajasa kun luntakin niiiiiin paljon:)))
    Mitä hedelmäpusseja nuo sinun kukkaset ovat,?ihanan värrisiä:))
    Tomaatin kouluminen jatkuu...jottain kukan siemeniä laitan myös kasvamaan???
    Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ne hedelmäverkko-kukat...en kyllä ole varma...mitähän ne olis ollut...ei tule kyllä mieleen, mutta jotain hedelmää tai vihannesta kumminkin :)

      Poista
  3. Lähetin sähköpostia sinulle äsken.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)