Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Iltaseikkailu








Eilen olin kotona illan ja yön, ja mies oli täällä koiratalolla. Sitä ennen oltiin kyllä "seikkailemassa" ajelulla, kun miehen yksi kaveri oli kanootilla puromelontaa harrastamassa ja meidän piti hakea hänet ja viedä takaisin hänen omalle autolle, joka oli tietysti jäänyt sinne mistä hän oli lähtenyt kanootilla. Meillä ei ollut ihan tarkkaa tietoa mistä me hänet löydetään, muuta kuin kylän ja tien nimi. No, kylä ja tie löytyi, mutta tietoa ei ollut kummassa päässä tietä hän odottaisi. Ajelimme kyseistä tietä jonkun matkaa ja ajoimme sitten tieltä kääntyvän peltotien alkuun parkkiin. Mies soitti kaverilleen, joka sanoi ettei hän ole vielä edes päässyt tien varteen kun on ollut niin pusikkoista. Sovittiin että odotellaan ja hän katsoo kännykällä paljonko sinne on Kylätien-haarasta matkaa.





Kohta siihen pysähtyi auto, jonka kuski kysyi , että onko ongelmia? Isäntä sanoi hälle, että ei ole, että odotellaan tässä kaveria joka tulee kanootilla :) Toinen mies oli ihmetellyt, että ei täällä päin ole mitään kanootti paikkoja... mutta lähti siitä.
Meitä, varsinkin minua, rupesi hysteerisesti naurattamaan sen jälkeen, kun mietittiin, että mitähän se mies luuli...






No, sitten kaveri soitti, että on tienvarressa kanootin kanssa noin parin kilometrin päässä ja haettiin hänet ja vietiin omalle autolleen, joka oli noin kahdeksan kilometrin päässä.Sillä hän lähti sitten hakemaan kanootin ym.tavarat tien poskesta.
Silloin oli iltakin jo lähes pimennyt, että hyvä kun kaverikin pääsi pois pusikoista. Hän lähti kotiinsa saunomaan ja me menimme myös omaan kotiin saunaan.













Saunan ja jätskin jälkeen mies lähti tänne talolle ja minä kohta nukkumaan. Rasmus oli tullut sisälle ja mun viekkuun nukkumaan, kehräsi ja nuoli minua (kun oli saanut "äidin" kotiin :) Hyvin nukuin muuten, mutta yöllä Rasmus halusi ensin syömään alakertaan ja sitten ulos. Aamulla Elmo herätti mut jo puoli seitsemältä.






Aamusta mies haki sitten mut ja kaupan kautta tultiin tänne ja vuoro vaihtui. Kerittiin kyllä katsoa täällä yksi filmi ja käydä koirien kanssa pienellä metsälenkillä, ennenkuin mies lähti kotiin, hänellä on vielä sähly-vuoro. Aurinko paistaa kirkkaasti, mutta tuuli on tänäänkin ollut kova ja kylmä, niinkuin eilenkin. Kuvat tuosta "lenkki-metsästä". Jos maan osittaista lumipeittoa ei katso, niin näyttää keväiseltä.





4 kommenttia:

  1. :),melkoinen seikkailu....ilman kanottiakin:)
    oi````teillä kevät pälvet näkyy...
    sanos muuta ,jatkuvasti kovatuuli/myrsky,
    myrskytuuli ajaa talvea pois,ja repii keväälle tilaa:)
    Mukavaa "koiran-vahti" päivää:)

    VastaaPoista
  2. Vaihtelua on teillä kyllä mukavasti, ja vuorojen vaihtoa. Ei käy aika pitkäksi.
    Aika jännä tähän aikaa mennä kanootilla. Vielä kun tuulee. Mutta mukavia hetkiä koirien kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo koirat on kivoja, mutta oli ihan kiva taas päästä kotiinkin :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)