Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Pyhäpäivän rauhaa




Eilen askartelukaapin jälkeen kurkistin omaan "takki-komerooni", ja laskin, että siellä oli 11 takkia (!!) ...osa ohuempia kevättalven takkeja, joita en ole vielä pitänyt ja tietysti talvitakkeja. Päätin vihdoin raivata sieltä pois ainakin rikkinäiset. Eli tytön vanhan toppiksen (hänen yläaste-ajaltaan :)), jota olen pitänyt "työtakkina" piha yms.hommissa sekä toisen takin jossa oli kainalossa selkäpuolella paikka.





Ennen roskiin heittämistä otin kyllä niistä talteen tarpeelliset: toisesta ehjän vetoketjun, toisesta "turkikset", kuminauhan, napit yms. Ne on kuitenkin käyttökelpoisia hamsterille.











Aamulla pää oli taas niin "muistamaton", että kun piti käydä pannuhuonetta katsomassa ja tehdä pieni toimenpide siellä, (kun mies ei ollut kotona) niin tuntui, että teinkö sen oikein...soitin sitten miehelle varmuuden vuoksi. Miksiköhän varsinkin aamuisin pää on niin "hupelo"...





Kävin taas Elmon kanssa sauvakävelyllä, piristykseksi, aika huono keli oli kyllä...vettä, jäätä ja loskaa. Onneksi oli nastakengät. Tänään tulevat vielä käymään "Muruseni", kiva nähdä tyttöjä :)





Hipsu oli aamulla taas "yläilmoissa".

















Sunnuntain jatkoja!

8 kommenttia:

  1. Nyt ulkona onkin melkoinen lumimyräkkä, toivottavasti et joudu ulos enää tänään! Takkivaraston siivous onkin hyvä ajatus. Niitä on, ja pakko ollakin, kun meillä on niin erilaiset vuodenajat! Kerran odottelin bussia Espoossa ja irlantilainen mies alkoi jutella siinä pysäkillä, hän naureskeli, että siellä pärjää samalla ulsterilla kesät talvet :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyisin on kyllä huomannut, että juurikaan ei tarvitsisi välikausitakkeja, kun kesä ja talvi tulevat usein yhdessä rysäyksessä...

      Poista
  2. Ihana Hipsu on mainio kun tykkää noista yläilmoista!
    Minä siirryn aina lämpimästä talvitakista suoraan kesätakkiin, popliinitakkia vastaavaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyisin se hyvin sujuisi sekin, kun vuodenajat vaihtuu niin äkkiä.

      Poista
  3. :)ihana Hipsu:)
    minä otan kans talteen kaikki tarpeelliset,vuorikangas jos ehjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne kannattaakin ottaa...aina niistä on hyötyä :)

      Poista
  4. Kyllä se on hyvä välillä kaappeja siivoskella. Takkeja on sinulla ainakin riittävästi. Ja hyvä ottaa talteen kaikki tällainen tarpeellinen kuten jo luettelitkin. Ne on yllättävän kalliita. Kisut on joskus kovia kiipeilemään .

    VastaaPoista
  5. Takkeja on kertynyt, vintissä on vielä lisää :) Kaikki melkein saatuja tai kirpikseltä ostettuja. Hipsu tykkää olla korkealla :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)