Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 27. heinäkuuta 2019

Telttakokous-päivä ja lämpöä riittää...



Tänään siis telttakokous-päivä, ja mittarissa noin 30 astetta. Mies lähti juuri hakemaan yhtä miestä ja teltan pystytys porukka (useampia miehiä) kokoontuu. Minä jätin ne hommat suosiolla miehille nyt. Jos olisin nyt mennyt, niin en olisi enää illalla jaksanut mennä.
Aamupäivällä käytiin autolla kahvilla ja kaupassa, sen jälkeen olenkin melkein sisällä ollut. Täällä sisällä on vielä siedettävä lämpötila, noin 26 astetta, eikä ole tuuletinkaan päällä ...sillä pystyy vielä vähän viilentämään ilmaa sisällä jos haluaa. (Tosin join äsken kahvia, niin on vähän hiki).
















Vanhukset eivät varmaan kovin helposti lähde teltalle tällä säällä, ei ainakaan vanha täti joka yleensä on tilaisuuksissa. Soitin hänelle, vaikka arvasinkin ettei varmaan jaksa lähteä. No, tavalliset Kylätalo-tilaisuudet alkavat jo noin puolentoista viikon päästä. Itsellenikin ostin Vichyä ja suolapähkinöitä vahvistukseksi :)
Mielissäni kyllä nyt olin, ettei tarvinnut lähteä teltan pystytykseen eikä kahvitarjoiluakaan järjestämään tällä kertaa... Toivottavasti siellä teltan pystytys ja musiikkilaitteet yms, menee hyvin. Telttakokous-ilmoitus kyltin mies vei jo aamulla tienhaaraan, että ihmiset osaavat paikalle , jos joku tulee kauempaakin. Mies käy sitten minut hakemassa jossain välissä ennen tilaisuutta. Toivotaan kuitenkin, että tulee mahdollisimman hyvä tilaisuus :)












6 kommenttia:

  1. Kuumaa on täällä myös. Vaikka ikkunoita on useampia auki, tuntuu välillä ettei ilma vaihdu. Hyvää telttakokousiltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä pidän vain yöllä ikkunat auki, kun on viileämpää, sitten aamulla laitan kiinni ja verhot ikkunan eteen, ettei niin nopeasti lämpene. Täällä ei tuulekkaan juuri ollenkaan ulkona.

      Poista
  2. Kylläpä teille sattui nyt melkoiset telttakelit! Viikko sitten kun me olimme telttakokouksissa, oli mukavan lämmintä ja aurinkoista, mutta ei kuitenkaan kuuma. Täällä on nyt lestadiolaisilla maakunnalliset kesäseurat (taivasalla ja kirkossa), hekin tarkenevat kummasti...

    Siunattuja juhlia teille sinne! Vichy ja suolapähkinät ovat hyviä eväitä.

    Ihanat kukat ihanassa maljakossa tuossa kuvassasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä jättävätkö sivuseinät kokonaan pois teltasta ja laittavat vaan katoksen...nyt on pikkuisen alkanut tuullakkin :) Kiitos toivotuksista, sitä toivotaan :) Luonnonkukatkin on kauniita vaasissakin <3

      Poista
  3. Teltassa on varmasti lämmin. Meilläkin pidetään ikkunoita auki yöllä ja päiväksi suljetaan. Verhot on pidetty meilläkin kiinni. Ensi viikolla viilenee, joten nämä muutamat hellepäivät menevät. Pitäisi muistaa juoda tarpeeksi vettä. Äkkiä tulee huono olo ja pää kipeäksi, jos ei ole huolehtinut nestetasapainosta. Kasteltiin just takapihan kasveja, vaikka kannattaisi kastella vasta illalla. Olivat niin nuutuneen näköisiä osa, että ei odotettu iltaan. Hyvää telttakokousiltaa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) Saa nähdä laittavatko miehet ollenkaan sivuseiniä telttaan, vai vaan pelkän katoksen... sitten voisi olla ehkä vähän viileämpää...ainakin jos vähän tuulisi :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)