Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 2. heinäkuuta 2019

Kenkien tuunaus




Turkoosit kangaskenkäni ovat jääneet lähes pitämättömiksi, koska toisessa on vaurio.












Tänään päätin katsoa voisiko niille tehdä mitään. En ole ikinä tuunannut kenkiä ja tämänkin aiheena oli vain piilottaa tuo rikkimennyt kohta. Ensin kyllä ompelin purkauman kiinni turkoosilla langalla. Mutta koska ommeltu näkyi selvästi, siihen piti saada jotain peitoksi. Niinpä tein parista nauhasta ja mustasta muovipaljetista koristerusetit ja ompelin ne kiinni kenkiin.


















Nyt voin taas pitää niitä vaikka turkoosin pitkän hameeni kanssa :)











Täällä ei ole vielä jaksanut kunnolla sataa, vähäisiä pieniä ripsauksia vain. Olisi luonnolle hyväksi välillä sataa. Tuulee vaan jatkuvasti, onneksi ei ole sitä paviljonkia, ettei tarvii siitä hermoilla pysyykö kasassa... Sain tarpeekseni niistä, kun niin monta niitä hajosi kesien mittaan. Tosin onneksi kaikki olivat käytettyinä saatuja, niin ei niin paljoa harmittanut, mutta ihan tarpeeksi kuitenkin. Vaikka olihan se kiva olemassa varsinkin silloin, kun siellä oli pirttipöytä sisällä yhtenä kesänä ja lyhtykaappi, jossa olivat kesäiset ruusukupit valmiina kahvittelua varten. Ja nämä pikkuiset mansikkaiset sokeriastiat...äidin entiset...lieko Ywes Rocherilta saadut. (Äiti joskus tilasi paljonkin sieltä voiteita, shampoita ym.Itsekin tuli joskus nuorempana tilattua).











Nuo ja ruusukupit ovar nyt vintissä...odottamassa aikaa parempaa :)






9 kommenttia:

  1. Nyt ei kyllä mikään heppoinen kestä ulkona pystyssä. Harmi vain, että ne telttakatosjutut ovat niin hirmu heikkotekoisia.

    VastaaPoista
  2. Pirteä muutos tuli kengille! Kiva kun saivat jatkoaikaa! Ja söpöt on nuo pienet posliiniastiat. :)

    VastaaPoista
  3. kengistä ,tuli tosi kauniit,tuoturkoosi on kyllä kaunis väri,sopii sinulle.
    nuo teltta-katokset ovt ,nykyajan jatkuville "myrsky tuulille".liian helppo saalis.tuntuu että parrujen päälle kootto kasvihuonekin lähtee tuulen mukana lentoon.
    minä kans suunnittelin:))terassille kaappia johon kahvittelu-jutut laittaisin....eipä käy kahvittelijoita,eikä oo kyllä kaappiakaan.sen verran kylymiä aamuja ,ettei viitti aamukahaviakaan siellä juoda:)
    no jospa minä sitten elokuussa ...sillä lomalla:))
    niin ihanat pikku-astiat:))
    Mukavaa tiistaita:)) Sesselle!!,Siunausta sinunkin viikkoosi:)

    VastaaPoista
  4. Ihanan väriset kengät <3 Mekin äidin kanssa aikoinaan tilattiin Yves Rocherilta tuotteita :)

    VastaaPoista
  5. Minusta tuosta tuunauksesta tuli mainio. On niin samanvärisetkin nuo koristeet. Minä olen kaipaillut kuumaliimaa, että voisin myös yksiä kenkiäni vähän korjailla. Liimaa pitäisi meillä olla, mutta on nyt jossain hukassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oli siitä hyvät kun sai langalla korjata :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)