Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 15. heinäkuuta 2019

Kaikenlaista menoa









Hei taas! Neljättä päivää selkä kipeänä, pikkuisen parempi oli välillä , nyt taas vaivaa enemmän. Toivon vaan, että ennen lomareissua paranee, että voi reissusta nauttia. Rukouspyyntöjä on kyllä lähetetty ja seurakunnassakin kävin rukous-alttarilla.






Eilen olimme siellä telttakokouksessa, hyvin pikkuisen vain autoin miehiä teltan pystytyksessä, oliko sekin liikaa... ja kyltin tien varteen kirjoitin.
Sain myös kertoa uskoontulostani siellä, samoin eräs mies. Puhuja siellä oli siltä kylältä. Yllättävän paljon tuli ihmisiä tilaisuuteen, noissa teltta-"seuroissa" on sellaista tunnelmaa, jota monet kaipaavat, kun nykyaikana niitä on vähemmän.

Tänään aamulla kävimme kävelemässä miehen ja koiran kanssa, siellä sen huomasinkin, että selkä on taas kipeämpi, vaikka kävelynhän pitäisi tehdä hyvää. Ihania maisema kuvia olisi järveltä ja muualta saanut, mutta ei ollut digikameraa mukana. Tähän asti kirjoitin EILEN.












Nyt ollaan jo maanantaissa. Käytiin illalla katsomassa Vivamon uuden näytelmän 77X kenraaliharjoitus. Esittely lehtisessä sanotaan siitä näin: "77 kertaa on kertomus anteeksiantamisen vaikeudesta ja voimasta. Se kertoo sirpaleista, jotka kootaan yhteen, yli sukupolvien kantavista rukouksista ja rakkaudesta joka voittaa kaiken." Oli hyvä näytelmä, suosittelen lämpimästi! Ensin en meinannut lähteä tuon selän takia, mutta onneksi läksin!












Kuvat ovat pihalta eiliseltä, tänään onkin pilvisempi päivä. Nyt täytyy lähteä ruuan laittoon.







6 kommenttia:

  1. Toivottavasti selkäsi paranee ennen lomareissua! Selkäkipu on tosi ikävä seuralainen. Se näytelmä kuulostaa kiinnostavalta. Ja telttaseuroissa on tosiaan oma tunnelmansa. Mekin olemme menossa viikonloppuna telttajuhlille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä uskon että paranee, nyt jo on vähän parempi :)

      Poista
  2. Kauniit kukka kuvat! Voi kun ikävää kun selkäkipu ei hellitä. Niinhän ne lääkärit on sanoneet, että liikuntaa kivun sallimissa rajoissa. Monesti on itelläkin ollut ja kestää aikansa, tekipä mitä teki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään tuntuu jo paremmalta :) Venyttelin vielä tänään selkää ja jalkoja.

      Poista
  3. selkäkipu voi johtua.aika monesta asiasta???

    Minusta sinun pitäisi tutkituttaa itsesi kunnolla?varaa hyvä ihminen lääkärin aika,(huolestunut blogi-kaveri,täällä))
    Rukous on hyvä,mutta syy mistä se sinun selkäkipu johtuu,jää unholaan:)


    -minulla tuo paksusuoli.oireyhtymä..
    jos syön hiivalla kohotettua,pähkinöitä,raakaraasteita ,vehnäjutttuja,jäätelöa,ilman että en ota tablettia ennen syöntiä...,selkäni oireilee 3päivää,taitaa se paksusuoli mutkitella,selänkin puolella;)))
    ressi!!! kiire rauhoittua pitää välillä,lepo,ei tarkoita ainaista nukkumista :))),ja tietenkin jos joutuu lääkkeitä ottamaan ne on myrkkyä "munuaisille" ja nehän ovat selässä ristiselän ja persposkien kohdalla:))Vesi vanhin voitehista;)))

    Varmaan väärin kun kirjoitan tällä tavalla,toki jokainen tekee syönti päätökset itse... :)
    Olemme kaikki erilaisia,ja reakoimme erilailla ruoka-aineisiin...
    Poista tämä viesti ,jos on liian raju kommentti:)))
    "minun luvalla"
    Kaikkea hyvää alkavaan viikkoon!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä uskon, että alkaa parantua, tänään ollut jo parempi :) Samoin sinulle mukavaa viikkoa!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)