Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 12. heinäkuuta 2019

Eiliseltä...






Kuvat tällä kertaa vanhoja.







Selkäkipu edelleen vaivaa...katsotaan onko isäntä oikeassa, kun sanoi, että pari-kolme päivää se kestää. Ehkä omasta kokemuksestaan. Katsomme. Eilen oli aika harmaa päivä ja sadekuurojakin välillä. Mutta illalla kun oli se grilli-ilta, niin ei yhtään satanut, rukoukset taas auttoivat. Varmasti moni oli sitä rukoillut, kun siellä oli lyhyt hengellinen tilaisuus (paikassa jossa ei ole koskaan ennen ilmeisesti ollut), sitten grillimakkaraa, kahvia, ja ruuanjakelua (ja vähän vaatteittenkin). Ruokia jäi, niin saimme itsellekin. Aika kivasti oli porukkaa, sekä paikan asukkaita että seurakuntalaisia. Ja selkäni kanssakin pärjäsin, yöksi piti ottaa taas lääkettä. (Illalla kotona katsoimme vielä ennen nukkumaanmenoa "Liian paksu perhoseksi"-elokuvan).






Samalla mallilla menee nyt viikonloppuna, eli kahtena päivänä on vielä tilaisuus, tänään normaali Ilosanoman ilta ja huomenna naapuri paikkakunnalla telttakokous.












Selkäkivun takia jätän tänään imuroimatta, ja menen mieluummin vaikka kävelemään. Aurinkokin paistaa vaihteeksi, tosin on vähän harmaita pilviäkin. Pari kertaa olen käynyt keräämässä ahomansikoita, mutta kun oli aiemmin niin kuivaa, niin oli vähän ja tosi pieniä. Hyvältä kyllä maistuivat puuron päällä :) Nyt alkavat pikkuhiljaa mustikatkin kypsyä, kun selkä paranisi voisi sitten niitäkin kerätä. Jokos te olette marjoja keränneet?





Jos edes raparperit pilkkoisin pakkaseen, niin saisi jotain aikaan :) Mukavaa viikonlopun alkua!






8 kommenttia:

  1. Paranemisia,/toipumisia:))
    Levollista ja Rauhallista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Pidän tästä ensimmäisestä kuvasta. Muistan,että se on ollut täällä ennenkin, mutta edelleen se on yhtä mieluinen silmälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin tykkään noista kuvista, niissä on ihanaa kesätunnelmaa :)

      Poista
  3. jaaha kommentti hävisi...
    ehkäpä teksti oli raskasta....
    no
    kotijutut ja touhut parhaita ja rentouttavia ajanvietettä;),minulle:))

    mukavia viikonlopputouhuja ,Sinulle?

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo molemmat kuvat:) En ole marjoja kerännyt, enkä tiedä mahdanko kerätäkään. Katsotaan onko innostusta. Nuorimmat kyllä ovat mustikoita silmäilleet ja kyselleet koska niitä mahtaisi olla kerättäväksi. He luultavasti ainakin piirakkamarjoja keräävät, niin luulen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin kun on tuo selkä kipeä, ei vielä tee mieli kovasti kumarrella ja kyykistellä. Tänään on kokous-teltan pystytystä ym.täytyy varovasti ottaa... Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)