Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 29. heinäkuuta 2019

Taas kerran tavaroiden kokoontumista...




Kuten hyvin tiedämme pari samantyyppistä tavaraa on kokoelman alku... jostakin kumman syystä minulle on näitä pieniä pitsiliinojakin kertynyt kokoelman verran :) Osa kirppikseltä, osa saatuja, joku itsetehtykin.






































































Eikä tässä vielä kaikki...puuttuu ainakin äidin tekemä keltainen, joka on muuten samanlainen kuin tuo ihana vaaleanpunainen, joka näistä taitaa olla suosikkini. Missähän se äidin tekemä mahtaakaan olla...hmm...




Joskus kuvittelin tekeväni näistä verhon...ehkä sitä tarkoitusta vartenkin niitä mukaani nappasin...mutta onhan noita tullut muutenkin pidettyä...ettei sen puoleen. pidän pitsiliinoista ja noita pieniä on helppo pitää meidä pienissä tiloissa pikkukaappien/pöytien päällä.





Mies lähti kaverin kanssa Vivamon näytelmää katsomaan, olemme sen nähneet, mutta miehen kaveri ei, niin menivät yhdessä. Minäkin olisin päässyt, mutten viitsinyt toista kertaa lähteä katsomaan turhaan. Minä lähden katsomaan postilaatikolle,olisiko sinne jotain ilmestynyt :)

12 kommenttia:

  1. Toivottavasti postilaatikolta löytyi jotakin mukavaa! Äitini pitää tuollaisia pieniä pitsiliinoja lautasten välissä, etteivät kolhiinnu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuten postilaatikosta löytynyt muuta kuin lehtimainos...

      Poista
  2. Ihania pitsiliinoja:))
    ...kaikki ovat kauniita,vihreä/valk.:)mun juttu;)))
    Toivottavasti postipoika oli muistanut ,iloisella postilla:))

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihana satsi näitä:) T: Metsäntyttö

    VastaaPoista
  4. Kylläpä on toinen toistaan kauniimpia liinoja! Pitsi on minusta aivan ihanaa! <3

    VastaaPoista
  5. Kauniita liinoja. Mäkin pidän liinoja, vähän joka paikassa.

    VastaaPoista
  6. Tutun näkösiä ovat nuo ensimmäinen ja viides noista pitsiliinoista. Varmaan jossain lehdessä on ollut joskus mallit. Äiti virkkasi niitä ennen ja itsekin intouduin (lue hurahdin) niitä tekemään, liinoja ja pyyheliinapitsejäkin.
    Postia tulee nykyisin harvoin, pääasiassa mainoksia olen sallinut tulevan, muuta postia ei tule varmaan kerran viikossakaan. Joskus tulee ihan väärään osoitteeseen lähetettyjä kirjeitä. Eli ainakin minun luottamus postin toimintaan on mennyt täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on mainoskielto postilaatikossa, mutta tietysti nimellä tulevat mainokset tulevat,niinkuin tuo lehtimainos. Ja laskuja, niitä tulee pilvin pimein välillä...sähkö, vesi, kiinteistö, puhelin, netti, vakuutukset ym...vähempikin riittäisi :(

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)