Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 1. heinäkuuta 2019

Kukkia ja luovuuden puuskahduksia




Koko päivän on ollut kova tuuli, joka tosin on vilvoittanut kivasti kuumaa päivää. Nyt on alkanut pilviä kerääntyä taivaalle ja sitähän sitä on lupailtukin. Meillä oli vieraita, tai oikeastaan tuttuja, käymässä ja samalla miehen kanssa puuhommissa. Tosin me naiset ei niin paljoa.





Nyt miestä pyydettiin vielä illaksi hartauteen mukaan. Huomasin taas, että kun oli kuuma ja painostava sää, niin kun vieraiden lähdettyä levähdettiin, niin ihan tokkurainen olo oli, vaikka ei saanut nukuttua. Kukkaisia kuvia kuvasin eilen tai toissapäivänä.



















Noiden kauniinpien kukkien lisäksi kuvasin yhtenä päivänä tekemäni aurigonkukat, tilkuista. Jotenkin tulee välillä sellainen olo, että pitää jotain "räsytaidetta" tehdä ihan omaksi viihdykkeeksi. Siellä makuuhuoneen seinällä ne harjoitelmat saavat olla melko rauhassa katseilta...muitten kuin minun :)
Ehkä joskus vielä opin niitä paremmin tekemäänkin. Kun luovuuden kaipuu tulee, niin nuo on nopeita tehdä. Onkos tämä naivistinen, vai mikä lie :)











Tämä taisi olla nyt neljäs erilainen tilkkutyö seinällä. Aiempia oli majakka, katu, linnunpöntöt. Kun en osaa piirtää/maalata, niin teenpä sitten näitä.























Että sellaisia höpsötyksiä.




12 kommenttia:

  1. Kauniit ruusut.
    Taitaa olla ensimmäinen kesä ettei yhtään ruusua kuki pihalla:(
    Olikos uusissa tilkuissa,uuteen tilkkutyöhön sopivia kankaita.
    nuo sinun tekemät tilkkutaulut,ovat nättejä.
    joo en minäkään osaa maalata,enkä piirtää,mutta enpä taitais osata tehdä tilkkutaidetta.
    Niiitä kyllä voi laittaa vaikka kuistin seinälle,vieraitten nähtäväksi:))
    ihania höpötyksiä ,tälläiset:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusista kankaista ei tuossa ollut mitään. Ja mallit on enimmäkseen tilkkukirjasta, omin lisämaustein toiset. Mutta rentouttavaa tekemistä.

      Poista
  2. Kivoja "höpsötyksiä" ihan taideteoksia. Jotain käsitöitä pitis kyllä alkaa keksiä, tekis mieli neuloa tai jotain tehdä. Kun vaan keksis jotain..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä kaipaa jotain saada käsillä aikaan...luovaa...

      Poista
  3. Nämä tilkkutyöt ovat taidetta! Taitavasti sommiteltuja jokainen. Kankaiden valinta on just eikä melkein! Ottaisin minkä tahansa seinälleni! Sinulla on silmää! Osaat luoda kankailla. Majakkakuva on jylhä, kuten majakat usein on. Pikku kissat ihania ja hyvin taitavasti tehtyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurin osa kyllä tilkkukirjan vinkeillä..joissakin omia lisämausteita. Tuo majakka taitaa olla oma suunnittelema farkun kappaleista :) Kissat on kissakuvioisesta kankaasta leikattuja. Samoin kuin linnut linnunpönttö-kuvassa.

      Poista
    2. Tekee mieli sanoa sinulle, että älä selitä! Näen kyllä kaikesta, että sinulla on taipumus kuvalliseen ilmaisuun! Juuri majakka kiinnitti huomiotani vaikuttavuudellaan. Osaat farkun kappaleet sommitella kuvan aiheeseen sopivimalla tavalla ja sen mukana värit tehokkaasti. Toivon että saat aikaa tehdä näitä lisää. Sinulla on polte tehdä näitä. Se on terveydenhoitoa kun ilmaiset täten itseäsi.

      Poista
  4. Aivan ihania nuo tilkkutyöt <3 Näppärä saa olla, että tuollaisia loihtii! Mukavaa alkanutta heinäkuuta😍🌺🍓

    VastaaPoista
  5. Ihania tilkkutöitä <3 Hyvä vinkki! En edes muista, milloin olen viimeksi tehnyt tilkkutöitä... eli selvästikin liian kauan sitten :) Aurinkoisia heinäkuun päiviä!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)