Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Eilen kosteassa metsässä





Kävelin eilen sateen jälkeen lähimetsssä, odottaen että metsä rauhoittaisi levottoman mieleni. No, ainakin se kasteli farkun puntit polviin asti :) Kuvia napsin samalla.






























Ehkä se rauhoittikin, jos kastelikin. Horsmiakin kuvasin, mutta kun sää oli pilvinen, niin niiden värit eivät olleet niin kirkkaat.
















Tämä "partasuti" oli sentään kirkas väriläiskä. Kun olin lapsi isäpuolellani oli partasuti ja minusta nämä näyttivät aina partasudeilta :)

















Illalla onneksi kirkastui, kun meille tuli saunavieraita (ja osa saunomattomiakin), saatiin istua ulkona auringossa. Nautittiin grillimakkaraa, limua, mehua, kahvia, ja leivonnaisia. Meitä oli kahdeksan hengen porukka ja pihatie täynnä autoja. Tällä kertaa ei ollut pelkkiä miehiä, vaan oli meitä kolme naistakin. Vain yksi nuori mies oli minulle vieraampi, mutta miehelle tuttu. Ihan kivasti meni ilta :)






Elmokin sai ihan oman makkaran, kun yksi jäi. Siksikö lie sitten halunnut aamulla HYVIN aikaisin ulos,käytin sen sitten aamutakki päällä pienen matkan tiellä,vaan ei tuo muuta kuin pisulla kävi. Toisen kerran haukkui myöhemmin aamulla, silloin mies nousikn ylös ja laski sen ulos.





Tänään mennään vielä käymään srk:ssa. Mukavaa päivän jatkoa teille!

4 kommenttia:

  1. Partasudiksi mekin lapsena tuota kukkaa sanoimme. Sanon vieläkin.

    VastaaPoista
  2. Kauniita metsä-kukka kuvia.
    Partasuti se on :))
    :) ihana kun käy vieraita:)
    Mukavaa sunnuntai-iltaa
    jk.vettä alkoi sattaan,silitys päivä;)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)