Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Hieman viilenevää ?




Täällä on ollut tänään vähän yli 30 astetta lämpöä, ja minä olen viihtynyt enimmäkseen sisällä ja tuulettimen hurinassa. Aamupäivällä kyllä käytiin autolla kylillä, autossa ei ilmastointi toimi,niin oli ihan riittävän lämmintä! Ajattelinkin, että hyvä kun on luvattu viilenevää ainakin jonkun verran, kun tiistaina ollaan menossa Poriin ystävän luona käymään. Ja keskiviikkona mies on menossa auttamaan tuttavan muutossa. Torstaina alkaakin taas mulla kuntouttava työtoiminta aina torstaisin.
















Vaikka on noin kuuma ollut, niin Elmo on viihtynyt koko ajan ulkona. Makaa varjossa milloin missäkin ja välillä käy joessa juomassa ja kostuttamassa tassuja ja massukarvoja :) Samoin Hipsu on makaillut pihalla, Rasmusta ei taas ole näkynyt...se on taas "lomilla".
Mies kävi helteestä huolimatta juoksulenkillä ja minä sillä aikaa lämmitin saunan. Sauna teki hyvää. Ja sen jälkeen jätskiä ja itse tehty kylmä kahvijuoma :)





Ei kyllä mitään erikoista ole jaksanut tehdä, että siinäkin mielessä hyvä että vähän viilenee... vai mitä olette mieltä?























10 kommenttia:

  1. Niin ihanalta tuntui nyt iltasella kun ulkona on vähän viilentynyt. Sisällä on vielä 32 astetta, mutta eiköhän sekin korjaannu nyt alku viikosta. Meilläkin on Maija-kissa pitänyt hellelomaa. Hyvä kun kerran viikossa käy kotona syömässä, muuten kulkee missä lienee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen illalla jo vähän puhalteli viileämpi tuuli tuuletusluukusta... vielä oli kuitenkin tuuletin yön päällä, mies kun sitä kaipasi. Rasmus muuten kävi tänä aamuna kotona , syömässä ja sai punkkilääkkeen, toiset olivat jo saaneet. Iso punkki olikin rinnassa ja sain sen "ruuvattua" irti.

      Poista
  2. Täällä Kainuussa on tänään ollut selkeästi viileämpää kuin eilen. Siinäkö olivat sitten heinäkuun helteet... Yöllä on mukavampi ettei ole hirveän kuuma, niin saa paremmin nukuttua. Yöllä pidetään kaikki tuuletusikkunat auki ja sisällä onkin ollut sopivan lämmintä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on nyt 22 varjossa tällä hetkellä, klo 9,15.

      Poista
  3. Samoin täällä Pohjois-Pohjanmaalla,viileämpi "välipäivä?+ 17
    viime yö kolmeen asti oli ihana lämmin;)sitten alkoi jäämeri-puhaltamaan kylmää...
    tuuletusluukut kakki yön auki...päivät kiinni:9
    Ihana ruusu?,onko kerrottu? vai oliko tämä sinun äitienpäiväruusu,tosi nätit kukat.
    Porissahan oli tänään su ,rapsahtanut helleraja rikki:))
    En minä tiiä tartteeko sitä tehä mittään kun on lämmin ilma,kuin olla vaan:)
    (minä sukellan aina noihin kylmiinvarastoihin;))järjestelemään),mutta osaan minäkin vaan olla:))))tekemättä mitään.
    Meiän koiruus koko viikon nukkunu autotallissa(siellä ilmalämpöpumppu ja on viileää),herralle laitettu ,monta peti paikkaa,välillä käy auton takapenkillä nukkumasa:=)
    jos minulta kysytään +22 minule sopiva lämpö,ja kaino etelätuuli;)).vaikka kohtuuden lämmintä sekin ois hyvä,
    Jokos sinun loma päätyy,äkkiäpä se mennä hurahti:)
    Kolmen päivän päästä on elokuu;))ja uudet kujeet,,ja touhut:))
    Mukavaa,rentouttavaa,ja virkistävää uutta viikkoa!!Sinulle Sesse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ruusu on vanha äitienpäivä-ruusu, tyttäreltä saatu. Tosiaan alkaa taas kuntouttava työtoiminta torstaisin ja kylätalo-tilaisuudet joka toinen torstai. Eli pikkuhiljaa syksyyn päin, mutta "vielä on kesää jäljellä,vielä tulee kauniita päiviä" Mukavaa viikkoa sinulle myös!

      Poista
  4. Kylmä kahvi on hyvää! Hyvä minustakin, että viilenee. Ei niinkään minun takia, mutta Ransulla on kuuma ja puutarha kärsii helteestä. Mustille ja minulle tämä taitaa olla ihan sopivaa, vaikka nyt kyllä tulee hiki ihan jo siitäkin, että ajattelee :-D
    Minulle taas tulee huomenna vieraita Porista, kivaa, ettei ole hirmuhelteet heillä automatkan aikana tai täälläkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt taitaa ollakin sopivat säät! Ja Rasmuskin poikkesi aamulla kotona ja sisällä, mikä oli kiva. Mukavaa viikkoa!

      Poista
  5. Kyllä oli käristystä tässä kaupunkiasunnon parvekkeellakin, yli 45 astetta joka päivä ja pieni parveke. Saunapäivä vielä, teki mieli ilmoittaa tuo parveke. Sisässäkin lämpö alkoi kohota kohta 30;een vaikka on ilmastointiakin.
    En ole tiennyt mitä on Kuuma asfaltti kesällä, ennenkuin nyt ovesta ulos mentyä.
    Ihan turha yrittää mitään kasvattaa tuossa parvekkeella. Auringonsuoja pitäisi olla.
    Hienoa ois jos viilenee ja sais olla vähän pilviäkin taivaalla.

    VastaaPoista
  6. Täällä on ollut vielä 25 astetta nyt päivällä, mutta kyllä tuntuu kuitenkin viileämmältä. Oli se kyllä liiallista se lämpö ja kaupungissa varmaan vielä enemmän tuntuu...

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)