Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 29. toukokuuta 2021

Vähän huonompia päiviä..

Tänään olisi ollut hyvä tehdä kaikkea, kun mieskin on näytelmä harkoissa. Mulla vaan on ollut jo eilen , ja varsinkin tänään kummallinen väsymys olo. Eilen nukuin vähintään tunnin päikkärit ja tänään myös jonkinlaiset päiväunet, ja päätä särkee koko ajan. Olen jo kaksi särkylääkettä ottanut, ja tuntuu, ettei meinaa auttaa. On sellainen kuin "vanne" pään ympärillä niskasta korvien kautta otsaan... ei kiva.

Eilen sentään jaksoin käydä seurakunnassa, kun oli mun "todistusvuoro", eli kertoa uskoontulostani. Itse olin siihen ilmoittautunut, kun sitä oltiin kysytty aiemmin ja silloin oli hyvä olo. Onneksi  eilen se olo helpotti särkylääkkeellä ja jaksoin sinne mennä. Se oli nauhoitus, ja suurin osa paikalla olijoista (joita ei  kovin paljoa nauhoituksessa ollut) oli nuoria miehiä, me isännän kanssa oltiin vanhimmat, eli minä olin vanhin porukasta. Eräs nuori mies tuli meidän kyydissä sinne.

Ja olihan tässä sitä ennen "leipäkirkko" ja Kylätalo tilaisuus. Nyt ensi viikolla alkaa jo normaalit Ilosanoman illat. Eli pääsemme isompaan tilaan ja saa olla enemmän ihmisiä.

Aamupäivällä hoidin vähän kukkia, pitäisi mullat vaihtaa tai ainakin lisätä ruukkuihin "tuoretta" multaa, mutta en ole löytänyt multapussin rippeitäni. Täytyy muutenkin ensi viikolla ostaa lisää multaa.

Elmo on ollut tosi ärsyttävä, kun haukkuu ulos ja ei kuitenkaan ole hätä, eikä halua kävelyllekään lähteä, kuin ihan tuohon lähi alueelle. Useimmiten vaan lähinaapurin kohdalle, koska hän on antanut Elmolle makupaloja...sitten jumittuu siihen, vaikka ei naapuria näkyisikään. Tänään tosin päästiin vähän pitemmälle, kun Elmo tapasi koirakaverinsa, niin intoutui kävelemään vähän kauemmas, mutta hyvin harvoin enää pitemmälle lenkille lähtee. Sekin taitaa olla masentunut.

Muuten on se kiva puoli, että on alkanut lämmetä sää, ja tänäänkin join kahvit omalla "terassillani" eli talon ja kuistin suojaisessa kulmauksessa johon aurinko paistoi. Ja kukkapenkistä taas kiskoin rikkaruohoja. Isäntä sai ajoleikkurin sellaiseen kuntoon, että sai ruohon leikattua ennen harkkoihin lähtöä.

Toivotaan, että tuo olokin paranisi ja päänsärky häipyisi hornantuuttiin. Päänsärky kun tekee koko olon väsyneeksi. Parempaa teille!




8 kommenttia:

  1. Toivottavasti päänsärky ja inhottava olo on jo poissa! Muistan rukouksin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Metsäntyttö <3 Tänään on ollut nyt aamulla ainakin parempi olo, ja Elmon kanssakin tehtiin pieni lenkki.

      Poista
  2. Päänsärky pilaa kyllä päivän, se tekee jotenkin niin sumuisen ja nuuhakkeen olon. Toivottavasti menee ohi!
    Vaistooko koira sun olon, kun ei lähe kauemmaksi. Jännä juttu.
    Kyllä se vaikuttaa kevät olevan ohi ja oikeasti alkaa kesäinen aika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se minun takia jumittele, vaan se on mielenosoitusta ilmeisesti siitä, kun ei saa enää kävellä vapaana...

      Poista
  3. Hyvä jos olosi on jo parempi. Minulla on viime aikoina ollut paljon väsymystä, varsinkin aamusta kestää pitkään käynnistyä. Mutta onneksi näin iltapäivällä on jo virkeämpi olo. Ja ihanasti aurinkokin paistaa!

    VastaaPoista
  4. Aurinkoisia alkukesän päiviä sinulle ja voimia uuteen viikkoon! Milloin näytelmän ensi-ilta on?

    VastaaPoista
  5. 8.6. kuulemma :) Itsekin varmaan jossain välissä käyn näytelmän katsomassa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)