Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 4. toukokuuta 2021

Erilaisia huolia

 


 Kuva vanha.

Heippa! Onneksi vatsa on taas parempana, se vaikuttaa koko olemiseen ja mielialaan, jos vatsa on huonossa kunnossa. Eräs naapuri valitti Elmosta, ja nyt ollaan jouduttu pitämään sitä kiinni koko ajan. Ja sen sijaan muut naapurit säälittelevät Elmoa, kun se joutuu olemaan koko ajan kiinni. Tänäänkin kauppareissulla eräs pellon takana oleva naapuri kyseli, miksi talutamme Elmoa remmissä...kun oli ikkunasta nähnyt ilmeisesti, ja säälitteli sitä, kun on tottunut olemaan vapaana, ja nyt joutuu olemaan kiinni. Eikä pääse edes tervehtimään naapurin miestä, joka on sen paras kaveri.

No ehkä Elmo tottuu siihen ajan kanssa. Sen verran pahan uhkauksen antoi se valittaja, että nyt pidetään se kiinni.

Ainahan sitä pitää jotain huolen aihetta olla. Rasmuskin on ollut jo päiviä poissa, alan vähitellen huolestua siitäkin. Hipsu uskollisesti on kotona ja käy mun ja Elmon kanssa lenkillä alkumatkasta.

Tänään täydennettiin lääkevarastoa ja käytiin kaupassa. Autoon pitäisi vaihtaa kesärenkaat, isäntä niistä kyselikin jo, mutta lupasivat tarkistaa onko vielä varastossa. Kun täytyy ostaa uudet.

Minä aloin neulomaan sukkia (toisin sanoen kokeilemaan osaanko vielä), mutta olen jumittunut kantapäähän. Apunani mulla on kaksi kirjaa, ohjetta, jommasta kummasta pitäisi apu löytyä.

Että tällaista tänään.

6 kommenttia:

 1. Hei Sesse!
  Muistathan ja ymmärrät, että jokainen ei ole koirien ja kissojen ystävä. Minä pidän kovasti molemmista, mutta ystäväpiiriini kuuluu monta, jotka eivät pidä. Eläin myös vaistoaa sen, kuka ei siitä pidä ja käyttäytyy sen mukaisesti. Kerron siksi, koska omistin jo nyt edesmenneen rotweilerin ja sitä piti taluttaa aina hihnassa. Koira oli meille tosi ihana ja kiltti, mutta eläin on aina eläin.
  Koeta ymmärtää .
  Hannay

  VastaaPoista
 2. Kyllä minä sen ymmärrän ja tiedän, että koirien pitäisikin olla kiinni. Jos vaan Elmokin sen ymmärtäisi...

  VastaaPoista
 3. Kuulin uutisissa että koirat pitää olla kiinni, koska on lintujen pesintä aika, ja on ihmisiä jotka pelkäävät koiraa jos juoksentelee irti, kun on niitä tapauksia jossa koira on hyökännyt ihmisen ja toisen koiran kimppuun, ei ole pitkä aikakaan kun täällä päin vapaana oleva koira hyökkäsi ihmisen päälle, Naapurissa on yksi koira, ja he pitävät pihallaan irti, niin se on muutaman kerran hyökännyt meidän ransun kimppuun yrittäen purra.
  Ransua ei voisikaan pitää irrallaan, se lähtisi rusakon perään ties minne asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmolla ei ole kyllä minkäänlaista metsästys vaistoa, kerran jäniksiä tuli vastaan pikkutiellä, Elmo ei reagoinut niihin mitenkään... :)

   Poista
 4. Keljua tuollaiset uhkailut. Mutta eikö tosiaan ennenkin olleet maalla koirien kiinnipitoajat ja onhan se turvallisempaa koirallekin olla valvottuna.
  Ennnen kun itelläkin oli koira, niin se pääsi välillä karkuun, ja tuli sitten hyvin nolona kauheassa liassa kotiin, oli jossain lehmien hmm...rypenyt.
  Onhan se hyvä olla hyvät renkaat kesälläkin, jottei ole niin vesiliirron vaaraa.
  En ole koskaan katsellut kantapään teko-ohjeita. Ihan äidin vanhoilla ohjeilla teen, ja ne on niin helpot, että osaa vaikka unissaan. Mutta taas huomasin että kärkikavennusta en ole osannut tehdä, kuin ehkä ihan nyt viimeisempiin sukkiin. On sukissa sellaset pullukat varpaiden kohdalla :DDD
  Tekemällä oppii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen juuttunut siihen kantapään tekoon..saa nähdä pääsenkö siitä eteenpäin...Uudet renkaat saatiin tänään ostettua. Minä olen joskus nuorempana tehnyt muutamat villasukat, mutta en enää muista miten ne tehdään, kun en vuosiin ole tehnyt.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)