Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 9. toukokuuta 2021

"Rekkamiehen lounas" :)

 

Kuva ikivanha, kuistilta , piristeenä.


Tänään lähdettiin käymään miehen kanssa ulkona syömässä. Vaikka äitienpäivän kunniaksi..tai vain siitä syystä, että oli nälkä, eikä huvittanut miettiä mitä tekisi ruuaksi.

Mentiin paikkaan , jossa ollaan oltu vaan kahvilla, mutta olin netistä katsonut mitä ruokia siellä oli tarjolla. No, vaikka mitä. Mutta päätettiin olla pihejä, ja ajateltiin jotakin vähän halvempaa.

Ostimme kumpikin "Sammattilaisen". Yllättävän iso annos ranskalaisia, paistettua pekonia ja  salaattia. Juomaksi Cocista. Hinta 8,50 euroa. Juuri ja juuri jaksoin syödä annoksen, siksi nimesinkin sen "rekkamiehen annokseksi" :) Mutta hyvää se oli, vaikka ei ehkä niin terveellistä.

Kotiin tultua lähdettiinkin sitten puu hommiin, eli taas hakemaan halkoja ja pinoamaan niitä. Sen homman loppu puolella tulikin meille vieraita, tuttu mies aikuisen poikansa kanssa, tulivat auttamaan parissa korjauksessa. Ja lopuksi juotiin kahvit ulkona.

Aika viileää on ollut vieläkin, kun tuuli oli tänään tosi kylmä. Elmon kanssa tein pienen lenkin. Saa nähdä pitääkö paikkansa, että sään pitäisi roimasti lämmetä...

2 kommenttia:

  1. Mukavalta on vaikuttanut teidän äitienpäiväviikonloppu :)
    On tässä vuoden kuluessa kyllä monesti tehnyt mieli lähteä ulos syömään jotain muuta kuin omatekemää ruokaa. Täällä on ollut meidän suosima ravintola remontissa ja muut sitten kiinni. Eiköhän tuota kohta pitäne katsoa mitä olis tarjolla.
    Tänä aamuna on ollut sateinen, harmaa ja sumuinen ilma, mutta +6 astetta, joten lämminnyt on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä lämpimämpi, kun se jäätävä tuuli on poissa, pilvistä täälläkin ja pikkuisen tihkunut vettä. Äsken oltiin puuhommissa, niin onneksi ihan lopussa vasta alkoi tihkuttamaan vähän aikaa.Selkä alkaa vaan olla kipeä noista puuhommista...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)