Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 7. toukokuuta 2021

Parempaa säätä huomiseksi ,kiitos!

 Huomenna pitäisi kolme lapsistani tulla käymään ja ehkä myös nuorin lapsenlapsi. Siitä tulikin mieleen siivota lipaston alalaatikko, jossa on kaikkia lasten juttuja: piirustuspaperia, värejä, muovailuvahaa, muistipelejä  ym. (Tosin nuorin lapsenlapsikin alkaa jo olla aika iso, niin se aika menee...mutta kyllä silloin tällöin käy lapsivieraitakin).

Ja kaikenlaisia kirjoja, vaikka ei niitä monikaan taida lukea, sieltä täältä kirpparilta ja ilmais jutuista niitä on aikoinaan tullut otettua.

 


 Metsäntytöltä tullut kirjakin pääsi sinne nyt.



Nuorimman tyttöni aapinen.



Lasten hengellistä.



Lasteni vanha Aku Ankka peli




Palapeli, nuorimman tytön joskus tekemiä ompelukuvia, olen säästänyt jos joku lapsi haluaa värittää värityskuvana. Kirjekuoressa jotain paperinukke-juttuja. Ja vielä olisi kaksi ihanaa kissakirjaa, joita kuvia kone ei suostunut kääntämään oikein päin.

Toivottavasti tuo vesisade loppuisi. Imuroin äsken, siinä mun siivoukseni viikonlopuksi. Vähän on ollut pitkästä aikaa masennusta ilmassa, mutta eiköhän tämä siitä... Huomenna ajattelin leipoa aamupäivällä kaksi gluteenitonta omenapiirakkaa, että saan itsekin syödä sitä kahvipöydässä. Kun lapset tulee huomenna. Ja sunnuntaina tulee miehen kutsumat vieraat.

Miehen näytelmä harkatkin peruuntuivat melkein kokonaan, tänä iltana vain pieni harjoitus. Huominen  peruuntui kokonaan.

Voi kun toivon, että tuo sääkin kirkastuisi, jos mielialakin kirkastuisi samalla. Jalkakin on ollut kipeä, noista puun kantamisista, nyt voi pitää siitä vähän taukoa.


16 kommenttia:

  1. Nuo lasten -muisto jutut on mukavia:)
    Joopa joo..meillä sataa lunta.ilima plussan puolella,
    Kyllä tuota masennusta ja ahdistusta täälläkin ,liikkeellä.Voi kunpa....
    Niin miehesi näytelmä harjoitukset taitavat olla ulkona?,Harmi ..no jospa saisimmme aurinkoa..lupasivathan ne ne..eikö luvannukki🌞😊🧦
    Oikein Ihanaa Äitienpäivää Sinulle SESSE! 🧡🌷🌷🌷🌷

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ulkona ovat kyllä miehen harkat, mutta pitää olla vähän kerrallaan ihmisiä. Täällä on ainakin sade nyt loppunut, hyvä niinkin, jos vielä saisi toivoa vähän aurinkoa :)Ihanaa äitienpäivää sinullekin!

      Poista
  2. Onpa siinä kivoja lastenkirjoja ja muita. Metsäntytön lähettämä kirja pääsi hyvään seuraan. Sää kyllä vaikuttaa minullakin mielialoihin. Jos on kovin synkkä ilma, helpommin sitä masentuu. Toivotaan kirkastuvaa ja sinulle ihanaa äitienpäivän viettoa!

    VastaaPoista
  3. Sinulla taitaa olla syntymäpäivä tulossa, onnittelut!
    Ihania muistoja. Sade tuli tarpeeseen, mutta matalapaine vaikuttaa mielialaan latistavasti. Aurinko olisi kiva ja huomenna kai paistaakin oikein komeasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin äitienpäivä, sitten kohta synttärit. Aurinkoa toivotaan ja vähän lämpimämpää! Iloista viikonloppua sinullekin Saila!

      Poista
  4. Poika tulee hesasta kahden tenavan kanssa, niin muutama Aku ankka kirja on,joita tykkäävät lukea, Afriikan tähti pelinkin olen vielä säästänyt, ei olla yli vuoteen nähty.
    Mukavaa Äitienpäivää sinulle lastesi ja lasten lasten kanssa.! Maanantaina alkaa +20 ja kesä.

    VastaaPoista
  5. Mukavia aarteita nuo lasten jutut. Minäkin odottelen sään muuttumista. Meillä täällä maan peittää paksu lumikerros. Pitenevät päivät ja vitivalkoinem lumi - valoisuutta riittää. Harmittelin, että en haravoinut tuota etupihaa ennen lumen tuloa. Etupiha olisi ollut jo ihan sula lumesta. Vaan ehtiipä tuota sitten myöhemmin. Hyvää äitienpäiväviikonloppua <3

    VastaaPoista
  6. Meilläkin on vaikka mitä leluja yms. jemmassa. Toisaalta on vain karvaisia lapsenlapsia ;D Kummipoika on käynyt välillä pienen tyttönsä kanssa ja ainakin pehmoleluja on testailtu.
    Muistan, että oli kiva, kun omien lasten kanssakin mentiin mummolaan, niin siellä oli aina joku leluloota oottamassa. Erilaisia juttuja, kuin kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu kun mentiin äidin luo lasten kanssa, niin mummolassa oli aina leluja ja luettavaakin :)

      Poista
  7. Onpa kivoja lasten juttuja. Toivottavasti nautit lastesi kanssa ja voitte juhlia äitienpäivää. Meillä on täällä Raumalla todella kaunis aurinkoinen sää. Hyvää äitienpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli aamulla viileää, mutta päivällä alkoi paistaa aurinko, ja vähän lämpeni.. Kiva oli nähdä taas lapsia, viidestä lapsesta kolme oli täällä sekä tytön tyttö.

      Poista
  8. Lapsivieraita varten on kiva pitää kirjoja ja leluja jemmassa, niistä he ilahtuvat.
    Toivottavasti säätiedot pitävät paikkansa ja luvassa on ensi viikolla lämpimämpää - joten eiköhän ne miehesi näytelmäharkatkin pääse jatkumaan. Tulen varmaan kesällä katsomaan näytelmää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo miehen harkkojen siirtyminen johtui korona rajoituksista, mutta kyllä harkkoja taas tulee ja näytelmiäkin :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)