Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 16. toukokuuta 2021

Kesä puuhia


 

Pieni polku kukkain halki vie... tuosta mennään Elmon kanssa lähi metsään.


Rentukat kukkivat ojissa.




Kyllä on ollut upeita säitä. Aamulla oli kyllä kova kaste nurmikolla ja tänään on ollut viileämpi tuuli, kuin eilen. Pitäisi varmaan hankkia jotain taimia kasvihuoneeseen. Kaikkea pitäisi, kun olisi jaksamista. Isäntä alkoi leikkaamaan ensimmäistä kertaa ruohoa tänä keväänä. Sitä ennen oltiin lenkillä kera Elmon. Puu souvi saatiin sentään jo loppuun.

Kesä vaatteita ja -kenkiä hain vintistä lisää tänään. Tuntuu, että mulla on kesävaatteitakin niin paljon, ettei kerkiä pitämään kesän aikana.

No vastahan se kesä on alussa :) Vinttiä voisi siivota myös jossain välissä, että tietäisi mitä missäkin on. Tänään etsin isännän sandaaleita, kun hän halusi. Tulin siihen tulokseen, etten löytänyt, kun ei ollut kummassakaan kesäkenkä kassissa. Vein omat kenkäni alas ja menin vielä ylös katsomaan, nostin olkihattuani vintin hyllyn päällä, niin isännän sandaalit olivat sen alla :) Olin ne jättänyt näkyville, että ne löytyvät heti kun tarvitaan...vahinko vaan, että joskus olin peittänyt ne sillä olkihatulla...

Taitaa ruohonleikkurissakin joku mättää, kun isäntä jätti sen tuohon sivuun, kun ei käynyt kunnolla. Toivottavasti se siitä kuntoutuu, kone..

Leppoisaa toukokuuta!

4 kommenttia:

  1. Kyllä on säät suosineet meitä. Täällä oli tänään iltapäivällä ukkonen ja vesisade. Sekin oli kyllä ihan mahtava juttu. Nyt kun on ollut lämmintä ja vettä sataa, niin luonto ottaa spurtin kohti kesää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli tänään (maanantaina) sadetta ja ukkosta.

      Poista
  2. Nyt on ihanaa aikaa, kun koko ajan tulee enemmän kukkia ja vihreyttä! Lauantaina kun olimme äitini luona, siellä oli kevään eka ukkonen. Täällä meillä päin oli kuulemma ukkostanut silloin oikein kunnolla. Eilen ja tänään on ollut poutaa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)