Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 22. toukokuuta 2021

Kevät kukkineen

 Uusia kukkia on alkanut kukkia, vaikka onkin NIIN kylmä ollut. Tulppaanit...





...ja helmililjat ? Nuo vanhan cd-telineen ritilät on tyhjissä paikoissa kissojen vuoksi, varmaan arvaatte, ettei kissat käytä kukkapenkkiä vessanaan.


Täpläimikät kukkivat kahdella alueella, talon alkuperäistä kasvustoa.



Ruohonleikkurit ovat molemmat, sekä ajettava, että työnnettävä, rikki joten voikukat kukkivat vielä toistaiseksi nurmikolla...

 


 Isännällä on näytelmä harjoitus päivät nyt viikonloppuna. Me pidetään Elmon kanssa isännyyttä sillä aikaa. Nyt on ehkä vähän sääkin lämpenemässä. Eilen illalla käytiin pitkästä aikaa seurakunnassa (livenä), niin kun takaisin tulon jälkeen illalla käytin Elmoa vessa-lenkillä, niin oikein vilunväreet tärisytti, kun oli niin kylmä tuuli , ja mulla ohuempi takki.

Täytyy katsoa mitä säätä se on luvannut, jos vaikka pesisi pyykkiä ja veisi ulos kuivumaan, jos sää sallii.

Tällaista tänään.


10 kommenttia:

  1. Sinunkin puutarhassasi riittää kauniita kukkijoita.
    Tänään on onneksi ollut vähän lämpimämpi päivä ja aurinkokin on paistanut. Jospa sää vähitellen kääntyisi kesäisemmäksi, toivotaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään käytiin Elmon ja naapureiden sekä heidän koiran kanssa kävelyllä, lämpötilakin ihan mukava kylmien jälkeen.

      Poista
  2. Meillä ainakin täällä Varsinais-Suomessa on ollut hieno pihapuuhapäivä, vaikka tuulinen tosin. Aurinkoinen niinkuin eilisiltakin, joten pihalla on tullut touhuttua tunti jos toinenkin. Siniset helmililjat ovat lempikukkiani (kuten kaikki siniset!), ja kätevä keksintö tuo ritilä estämässä kissojen vierailuja. Meilläkin naapurin kissat käyvät välillä kukkapenkeissä asioillaan.
    Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi päästä alkuun noitten kylvö-hommien kanssa, kasvihuoneessakaan ei ole muuta kuin ylettömästi siitepölyä, aukoista tullutta... Hyvää viikonloppua sinullekin!

      Poista
  3. Kauniitakevään kukkia <3 Täällä on sadepäiviä piisannut. Sateiden myötä luonto vihertää. Eilen aloittelin kukkapenkin laajentamista, vaan kesken oli jätettävä. Alkoi satamaan ja oli kylmä. Vaan ehtiipä tuota tehdä puutarhahommia lupsakammalla säällä. Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä tuntuu ilma alkavan lämmetä, se on kiva. Eilen (niinkuin tänäänkin) oli aurinkoista ja sain kaksi koneellista pyykkiä ulkona lähes kuivaksi.

      Poista
  4. Kauniita kukkia ja ihanaa kesän vihreyttä! Nyt eletään ihania aikoja, mutta tosi kylmä on ollut ja muutama tosi sateinen päiväkin oli. Toivotaan, että lämpenee, niin tarkenisi taas olla ulkonakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on nyt alkanut lämmetä, toivottavasti sielläkin :)

      Poista
  5. Kyllä ei hellettänyt eilenkään, aamulla tänäänkin viileää. Nyt alkoi aurinko kuitenkin paistaa.
    Kivasti nuo sipulikukat jaksaa nousta vuodesta toiseen. Mullakin ois tuossa helmililjoja ja pikku narsisseja ruukussa, mutta ei ole minne istuttaa maahan. Viime kesäiset jätin isompaan ruukkuun parvekkeelle,mutta ei ne nousseet tänä keväänä enää.
    Heleätä Helluntaipäivää!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)