Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 5. toukokuuta 2021

Sataa, sataa ropisee..

 


Tänään käytiin kaupungissa, ja sen jälkeen vielä ostamassa uudet renkaat Nummelasta. Isäntä iloitsee uusista renkaista. Elmo oli sillä aikaa kotona pissannut makuuvilttinsä päälle...käytin Elmoa ulkona, mutta ei tehnyt mitään. Laitoin ruokaa, syötiin  ja torkahdettiin vähäksi aikaa.

Kirjastosta sain muutaman uuden kirjan lainattua. Rustassa käytiin, mutta jotain pientä vaan ostettiin sieltä. Ulkona sataa vettä. Huomennakin pitää mennä kaupunkiin, kun on mammografia.

Tänä aamuna onneksi Rasmus tuli reissultaan, joku ilon aihekin sentään :) Aloin olla jo siitäkin huolissaan, kun oli useampia päiviä poissa. Useinhan se on niin, että "routa porsaan kotiin ajaa", ja sama juttu taitaa olla vesisateella... ainakin kissoihin nähden.


7 kommenttia:

  1. Onneksi Rasmus palasi reissultaan, on todella raastavaa olla epätietoisuudessa, missä lemmikki mahtaa luurata. T. Sari, myöskin kissan omistaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se aina ilo, kun kisu tulee kotiin! Rasmus on vähän kulkija luonnoltaan, sen sijaan toinen, Hipsu on kotona viihtyvä koko ajan, vaikka yön on ulkona, niin aamulla jo odottelee, että pääsee sisälle.Niin ne kissatkin osaa olla eriluonteisia..

      Poista
  2. Söpö kuva! Hyvä kun Rasmus palasi kotiin. Kissat eivät tosiaan taida tykätä "koiranilmoista". Täällä on tänä aamuna ripotellut pieniä lumihiutaleita, mutta ei ole maahan tullut yhtään valkoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat eivät tykkää "koiran ilmoista", enkä minäkään.

      Poista
  3. Kiva kun Rasmus tuli kotiin.On niin Nautinnollinen kuva. Olen nyt näinä tylsinä aikoina katsellut Youtubista kissavideoita aika paljon. Kyllä ne osaa olla kivoja!
    Kyllä tekis johonkin eri kauppaan niin mieli mennä, vaikka vain katselemaan jotain erilaista.
    Lunta oli aamulla naapurin katolla, mutta sulaneet oli maassa.
    Mukavalta kuulostaa myös teidän "päiväettoneet", voi kun osaisikin ottaa pieniä torkkuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nummelan Rustassa ei ollut niin mielenkiintoista tavaraa, kuin mitä oli aiemmin Lohjan Rustassa.Minäkään en helposti nuku päivällä, toisin kuin isäntä. mutta jos on huonosti nukkunut tai herännyt aikaisin, niin silloin voin ottaa päivätorkut jopa.

      Poista
  4. Ihanaa, että Rasmus löysi takaisin kotiin!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)